1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İzmirliler sanata doyacak

İzmirliler sanata doyacak

Afrodisias Sanat Galerisi sanat konusunda fırtına gibi esmesini sürdürüyor.Bu kez 25 Kasım Salı Günü Saat 17.00 de Gürcistan Tiflis Güzel Sanatlar Akademisi'nden Prof. Lela Geleishvili, Prof. Levan Slagedze ve öğretim görevlisi keçe sanatçısı Tamar Tserod

A+A-

Afrodisias Sanat Galerisi sanat konusunda fırtına gibi esmesini sürdürüyor.
Bu kez 25 Kasım Salı Günü Saat 17.00 de Gürcistan Tiflis Güzel Sanatlar Akademisi'nden Prof. Lela Geleishvili, Prof. Levan Slagedze ve öğretim görevlisi keçe sanatçısı Tamar Tserodze sergisine ev sahipliği yapacak.
 
Açılışta Prof. Lela Geleishvili canlı performans sunarken Fransız modern dans sanatçısı Juliette ise nefis bir dans gösteri sunacak.
Sergi açılışını takip eden üç gün boyunca Prof. Lela Geleishvili ve  keçe sanatçısı Tamar Tserodze her gün saat 14.00 te canlı performans sergileyecekler.

Galeri yöneticisi yazar-ressam Hülya Sezgin şöyle dedi:
“Hem açılışımız, hem de sonraki günlerde böyle değerli hocaları canlı izlemek her zaman ele geçirilemeyecek bir fırsat. Çok uzaklardan geliyorlar bizim için. Onları yalnız bırakmayalım. Afrodisias Sanat Galerisi olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışından çok değerli sanatçıları İzmirlilerle buluşturarak sanata doyuracağız. Bütün sanatseverleri bekleriz efendim...”

lela-001.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.