1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İZMİR'de işkence

İZMİR'de işkence

ZMİR’in Karşıyaka İlçesi’nde, iki ay önce evlenen Pınar Yolver, henüz bilinmeyen bir nedenle eşi M.Y. ve kayınpederi S.Y. tarafından dövülüp, işkence yapıldıktan sonra hastaneye terk edildi.

A+A-

Morluk içindeki vücuduna kızgın ütü basıldığı da ileri sürülen genç kadını doktorlar tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili M. Y. ve babası S. Y. aranıyor.

Olay, bugün saat 04.00 sırlarında 1844/17 sokak 5 numaradaki apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. İki ay önce mutluluk hayalleri kurarak dolmuş şoförü 28 yaşındaki M. Y. ile hayatını birleştiren 19 yaşındaki Pınar Yolver, eşinden ve eşinin ailesinden şiddet görmeye başladı. Evlendiği günden beri eşinin şiddet uyguladığı öne sürülen Pınar Yolver, son olarak bu gece de henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi M.Y. tarafından dövüldü. İddiaya göre kayınpederi 56 yaşındaki S.Y.’nin de müdahale edip dövdüğü Pınar Yolver, baygınlık geçirdi.

HASTANEYE TERK EDİLDİ

Yumruk darbelerine maruz kalan Pınar Yolver, çabalara rağmen evde kendisine gelmeyince eşi M.Y. tarafından, yakındaki Medical Park Hastanesi’ne götürüldü. Pınar’ın acil servise alınmasının ardından ise M.Y. kaçtı.

Gördükleri karşısında şaşkına dönen doktorların çabalarına rağmen Pınar Yolver, hayatını kaybetti. Yapılan ilk incelemede, tamamı morluk içinde olan vücuduna kızgın ütüyle de basılarak işkence yapıldığı ileri sürülen genç kadının hayatını kaybetmesinin ardından polis harekete geçti. 

EŞİ VE KAYINPEDERİ ARANIYOR 

Pınar Yolver’i hastaneye terk eden eşi M.Y.’nin, 35 KCY 27 plakalı otomobille kaçtığı saptandı. Polisin, evlerinde bulamadığı M.Y. ile babası S.Y.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Pınar Yolver’in cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.