1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti'nin Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük

İYİ Parti'nin Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük

CHP ve İYİ Parti’nin ortak Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce’nin yerel yönetimine talip olduğunu ve tüm sorunlara vakıf olduğunu belirtti.

A+A-

Öncü Haber'den C. Üstüner'in haberine göre; Daha önce çeşitli partilerden milletvekilli ve belediye başkan adayı olan Ömer Küçük bu kez CHP ve İYİ Parti saflarında seçime giriyor. CHP ve İYİ Parti’nin Düzce için yaptığı işbirliğinin Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, haftasonu önce CHP teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Küçük ardından İYİ Parti İl binasını ziyaret ederek partililerle tanıştı.

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er de “Ömer Küçük ismi Düzce’nin bir markasıdır. Ömer Küçük bizlerin değil Düzce’nin, Düzceliler’in adayıdır. Herkese dokunmuş kaç tane adam vardır Düzce’de. İşte bu Düzce’de herkese dokunan Ömer Küçük, şimdi Düzceliler ile birlikte Düzce’yi yönetecek.” şeklinde konuştu.
 
CHP ile işbirliği sürecini anlatan ve CHP’ye teşekkür eden Başkan Er, “CHP’ye teşekkür ederim. Üç aylık bir süreç yaşadık. İlmek ilmek, adım adım yürüttük çalışmalarımızı. Kimse kırılmasın, herkesin gönlü olsun istedik ve sonuçta iki partinin de çok rahat kabul ettiği Ömer Küçük üzerinde fikir birliğine vardık. Çünkü hepimiz biliyoruz ki Ömer Küçük Düzce’nin adayı. CHP’li dostlarımıza bana ve yönetimine güvendiği için tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Seçimden zaferle çıkacağız.” dedi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.