1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti’den Selçuk Özdağ açıklaması

İYİ Parti’den Selçuk Özdağ açıklaması

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, partisinin Manisa Büyükşehir Belediye başkanlığı için AKP eski milletvekili Selçuk Özdağ ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

A+A-

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, partisinin Manisa Büyükşehir Belediyesi adaylığı için AKP'nin Manisa eski Milletvekili Selçuk Özdağ ile görüştüğünü söyledi.

Tatlıoğlu,  TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Manisa için Selçuk Özdağ'ın adının geçtiğinin belirtilmesine şöyle cevap verdi:

"Manisa teşkilatımız ve milletvekillerimiz Selçuk Bey ile görüşme halindeler. Görüşme var ama net bir sonuç henüz ortada yok."

Öte yandan Tatlıoğlu, CHP ile İYİ Parti arasındaki görüşmelere ilişkin soru üzerine, "Görüşmeler devam ediyor. Bazı iller görüşme devam ettikçe gündeme geliyor ve ona göre çözümlemeler oluyor. Bizim gördüğümüz iyi bir süreç takip ediliyor. Türkiye'de siyasal iklimin değişimini sağlayabilecek bir iş birliği olduğunu düşünüyoruz." dedi.

İstihdamda son 60 yılın en kötü döneminin yaşandığını ileri süren Tatlıoğlu, Türk ekonomisinin, 2002-2008 arasındaki kazanımlarını kaybederek 2002 tablosunun gerisine düştüğünü iddia etti.

Bir kamuoyu araştırmasına göre, 2017'de 12 bin dolar milyarderinin Türkiye'yi terk ettiğini aktaran Tatlıoğlu, Türkiye'nin birikimi sayılan holding ve firmaların hissedarlarının başka ülke vatandaşlıklarının peşinde olmasının son derece üzücü olduğunu dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.