1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İyi Parti Yöneticilerinden Cem Vakfı Ziyareti

İyi Parti Yöneticilerinden Cem Vakfı Ziyareti

İstanbul İyi Parti STK Komisyonu yöneticileri Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin beyi vakıf merkezinde ziyaret etti.

A+A-

İyi Parti İstanbul İl STK Yöneticileri Cem Vakfını ziyaret etti. Ziyarette; İl Başkan Yardımcısı Selçuk Karasu, İnançlar Komisyonu Yöneticileri Murat Zeynel Ceylan, Semra Yetenek, Jirayir Yesilbagciyan, Hemşeri Dernekleri Komisyon Başkanı Ömer Lütfi Özenç, İl yöneticileri Ayça Ferda Kansu ve Nesibe Flora Kurt hazır bulundular.

İnançlar Komisyonu Başkanı Murat Zeynel Ceylan tarafından ziyaret sonrasında yapılan açıklamada; "Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretimiz sırasında bizleri makamında ağırlayan Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ve Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin'in partimiz hakkındaki olumlu düşüncelerini duymaktan son derece mutlu olduk. Kendilerinin insan sevgisini vurgulayan cümleleri ve camialarının Partimize yaklaşımlarının bize umut verecek düzeyde olması, yaklaşmakta olan seçimlerden daha da umutlanmamızı sağlamıştır. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

cemvakfi.jpgalevii.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.