1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Op. Dr.Cengiz Tamer'e saldırı

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Op. Dr.Cengiz Tamer'e saldırı

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Op. Dr. Cengiz Tamer'e trafikte seyir halindeyken saldırı düzenlendi.İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Op. Dr. Cengiz Tamer, bugün öğle saatlerinden Büyükdere Işıklar’da yumruklu saldırıya uğradı.

A+A-

Dudağı patlayan ve yüzünde morluklar oluşan Tamer, olaydan sonra darp raporu aldı. Tamer, saldırı sonrasında karakola gidip ifade verdi. Olayı gerçekleştiren saldırganın yakalanması için olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan Tamer’e geçmiş olsun demek için partililer ilçe binasına akın etti. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz da Tamer'i ziyaret edecek.

TAMER: “OLAY SİYASİ Mİ ŞAHSİ Mİ BİLEMİYORUM”
Olaydan sonra Sarıyer Gazetesi’ne açıklama yapan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Dr. Cengiz Tamer yaşadığı o anları şöyle anlattı; “Olay Büyükdere’de meydana geldi. Ben aracımla seyir halindeydim, olay yaşandığı sırada aracım durmuş durumdaydı. Camım açıktı. Birden başka bir araç içinden tanımadığım bir genç delikanlı geldi. 

Ne olduğunu anlamadan yüzüme iki tane yumruk attı, o sırada boş bulundum. Ne o kişiyi tanıyorum ne de arabayı tanıyorum. Kimseden şüphelenmiyorum. Olayın siyasi yönü var mı, bilmiyorum, emniyet de bana bunu sordu. 

Ancak elimizde delil olmadan kimseyi suçlamıyoruz. Adi bir olay da olabilir, siyasi de olabilir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.