1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti Karamürsel, görev dağılımı yaptı.

İYİ Parti Karamürsel, görev dağılımı yaptı.

Mehmet Baş Başkanlığında oluşturulan İYİ Parti Karamürsel İlçe yönetimi; kendi arasında yaptığı ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdi. Ortakses.com yazarı Halil Konuşkan Eğitim ve Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

A+A-

İYİ Parti Karamürsel yönetimi Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi ve sonrasında Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Haber sitemizin yazarı ve yakında kurulacak olan Türk Aydınlanması Platformu Derneğinin Başkanı Halil KONUŞKAN'ın da yer aldığı İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı İcra kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan Mehmet Baş, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rüştü KIRLAK, Başkan Yardımcısı Nezahat ALGÜZEY, İlçe Sekreteri Zihni ASLAN, Muhasip Zafer BÜYÜKKAYIKÇI, Teşkilat Başkanı Süleyman AKTAŞ, Eğitim ve Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Halil KONUŞKAN, Gençlik Kolları Ayten YILDIZ ve Metin TUMBUL

Başkan Yıldırım'dan İYİ Parti'ye Ziyaret
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İyi Parti İlçe teşkilatına yaptığı ziyaret ile İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Baş’ı tebrik etti.

Yeni kurulan ve İlçe siyasetinde yerini alan teşkilat üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Yıldırım, siyasi hayatlarında kendilerine başarılar diledi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın İyi Parti ilçe teşkilatına yapmış olduğu ziyarette kendisine AK Parti İlçe Başkan Recep Demirel, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Recep Özbakır ve Ahmet Bilici eşlik etti.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.