1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı İnançlar Komisyonu, ziyaretlerine devam ediyor.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı İnançlar Komisyonu, ziyaretlerine devam ediyor.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı İnançlar Komisyonu, daha önceki yönetim kurullarında başlatılmış olan çeşitli inanç guruplarını yerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

A+A-

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, İnançlar Komisyonu ziyaretlerine devam ediyor. Bugün gerçekleşen ziyaretlerde;

Süryani Metropolit Yusuf Çetin, Başkan Sait Süsin, Başkan Yardımcısı Kenan Gürdal, Yönetim Kurulu üyeleri Semra Abacı ve Turgay Altınışık, kilise Genel Sekreteri Zeki Demir'i ziyaret etti. Ziyarete İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İl Başkan Yardımcısı Tarık Arık ve İnançlar Komisyon Başkanı Murat Zeynel Ceylan iştirak ettiler.

Daha sonra, Şia (Caferi) lideri Hoca Selahattin Özgündüz’ü makamında ziyaret edildi. Ziyarette İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İl Başkan Yardımcısı Tarık Arık, İnançlar Komisyon Başkanı Murat Zeynel Ceylan İl Yöneticisi Meryem Tanrıverdi Göktaş bulundular.

istanbulinanc.jpg

İnançlar Komisyonu Başkanı Murat Zeynel, ziyaretlerle ilgili olarak ortakses.com'a yaptığı açıklamada; "Ziyaretler, siyaset üstü bir çerçevede gerçekleştirilmiş olup, inançlar gibi hassas bir mevzu, güncel siyasetin oy devşirme aracı olarak görülmemiş, ziyaretlerde gönülleri kazanma ve ülkemizde yaşayanların birlik olabilmesi amacı güdülmüştür." dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.