1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti Fatsa İlçe Başkanı Eroğlu: Meral Akşener'i desteklemek Türkiye'yi desteklemektir

İYİ Parti Fatsa İlçe Başkanı Eroğlu: Meral Akşener'i desteklemek Türkiye'yi desteklemektir

Yazarımız, Fazlı Ertürk, Ordu, Fatsa İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Eroğlu ile bir röportaj yaptı.

A+A-

Merhaba Burak Bey. İYİ Parti Fatsa İlçe Başkanlığınız Fatsa'mıza, Ordu'muza ve tüm Türkiye'ye hayırlı, uğurlu olsun. İYİ bir ekiple yola çıktınız, halkın ilgisi oldukça yüksek. Çalışmalarınızdaki başarının sırrı nedir acaba?

-Öncelikle bu şansı bana tanıdığınız için çok teşekkür ediyorum. Başarımızın sırrı; birbirini seven, birbirine saygı duyan, çalışkan, ahlaklı, enerjik bir yönetim kurulu olmamız, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e, partimize sonuna kadar güven duymamız, inanmamızdır.

Fatsa'nın ne gibi sorunları var? Bu konuda önerileriniz nelerdir?

-Fatsa'nın en büyük sorunu, Ankara'da hükümet nezdinde temsiliyetinin olmamasıdır. Yerelde ise, tamamlanma süresi uzayan yol çalışmaları ve bölgenin geçim kaynağı, fındık fiyatının çok düşük açıklanması sebebiyle bir takım ekonomik sorunlarımız bulunmaktadır. Tabi bunlar bizim partimizin tespiti değil, vatandaşın tespitidir. Allah izin verirse, iktidar olduğumuz zaman bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışacağımıza, Fatsa'nın sesi olacağımıza buradan söz veriyorum.

Fatsa'da nasıl bir çalışma planınız var?

-Biz haklıyız. Ve niyetimiz Fatsa halkıyla birebir görüşmeler yaparak haklı davamızı anlatabilmek, iyi, samimi ve ahlaklı insanlar olduğumuzu, büyük bir gayretle çalışacağımızı, vatandaşlarımıza hizmet etmek için yola çıktığımızı ifade edebilmektir. Bunun için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Fatsa Halkı İYİ Parti'ye nasıl bakıyor?

-Şöyle bir örnekle açıklamak istiyorum. İki ay önce Fatsa'da kurulmuş bir ilçe teşkilatıyız. Bir hafta önce ilçe kongremizi bin kişiyle gerçekleştirdik. Zannediyorum, bu örnek Fatsa halkının İYİ Parti'ye ne şekilde bakıyor olduğunu göstermektedir.

Afrin Harekatı'ndan şehit haberleri geliyor. Afrin Harekatıyla ilgili söyleyecekleriniz nelerdir?

-Afrin Harekatı Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını ve güvenliğini korumaya yönelik atılan haklı bir adımdır. Gerekli hale gelmesinde sorumlu olanlardan hesap sorma hakkımız saklı kalmak üzere, mümkün mertebede en az kayıpla, başarılı bir netice elde etmek için Allah'a duacıyız.

Fatsa Belediyesporla ilgili söylemek istediğiniz birşey var mı?

-Fatsa Belediyespor bizim göz bebeğimizdir. Bal liginden 3. lige çıkma çabası, telaşı içindeyiz. Sporcularımızın da, yöneticilerimizin de Allah yardımcısı olsun. Tüm Fatsa'nın gözü, kulağı onlarda.

Son olarak Fatsa'dan Türkiye'ye ne söylemek istersiniz?

-Tek cümleyle bu soruyu yanıtlamak istiyorum. Meral Akşener'i desteklemek, Türkiye'yi desteklemektir; halkımızdan ricam budur. Çok teşekkür ediyorum.

***

Bu röportajın gerçekleştirilmesi için İYİ PARTİ Fatsa İlçe Teşkilatından Gülhan Bağana hanımefendiye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. (Fatsa: Fazlı Ertürk)

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.