1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti Çayırova adayı İlhami Bayrak'tan Şekerpınar çıkarması

İYİ Parti Çayırova adayı İlhami Bayrak'tan Şekerpınar çıkarması

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, Çayırovalılarla buluşmaya devam ediyor. Bayrak son olarak Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

A+A-

Yüzlerce Şekerpınarlı vatandaşın katıldığı programa İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’da katıldı. Halk tabanında oluşan ittifak baskısının en yoğun hissedildiği ilçe olan Çayırova’da Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’a CHP’li seçmenlerde de yoğun ilgi vardı. Bölge STK’larının temsilcileri, mahalle muhtarları ve muhtar adayları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı program SKM Başkanı Mehmet Saraç’ın açılış konuşması ile başladı.

ŞEKERPINARLILARDAN YOĞUN İLGİ

SKM başkanı Saraç’ın ardından ise ev sahibi olan Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Necati Apaydın söz aldı, Şekerpınar halkına teşekkürlerini ileten Apaydın: “Daha önce Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığı görevini verdiğiniz, bir önceki dönem ise sizleri temsil etmemiz adına meclis üyeliği görevini verdiğiniz bir kardeşiniz olarak bu dönemde sizlerin desteklerine talibiz. Güçlü bir adayımız var ve halkımız kendisini yakından tanıyor. Cumhuriyet Mahallesi’nin, Şekerpınar’ın, Çayırova’nın çıkarlarını koruyacak bir adayımız var ve bizler kendisine kefiliz” dedi.

UZUNAL: CESURLAR KAZANACK

Apaydın’ın konuşmasının ardından ise İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal söz aldı. Tüm Şekerpınar halkına yoğun teveccühlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Uzunal: “Kıymetli İl Başkanımızın da bizleri yalnız bırakmadığı bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan onur duyduk. Türkiye’nin cesurlar hareketi olan İYİ Parti’ye yakışır cesur bir adayımız var. Sizlerin de desteği ile Çayırova iyi olacak. İlçemizde partimize ve adayımıza gösterilen yoğun ilginin sandığa da yansıyacağından şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YILDIZ: HERKESİN OYUNA TALİBİZ

İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal’ın konuşmasının ardından ise sözü İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız aldı. Çayırova ve Şekerpınar’ı çok iyi bildiğini söyleyen İl Başkanı Yıldız: “Burada ki insanlar ile bağımızın çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Kocaeli’nin her bölgesinde olduğu gibi Şekerpınar’da da partimizin bu seçimlerde yoğun bir ilgi göreceğine şüphemiz yok. İnsanları ayrıştırmadan sadece hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı ile sizlerin karşısındayız. Burada CHP’li, MHP’li, AKP’li ve Saadet partili seçmeleri de görmek beni ayrıca mutlu etti. Biz bunu başarmak için varız, biz tüm adaylarımızla vatandaşlarımıza hizmet etmek ve iyi belediyeciliği göstermek için çalışıyoruz” dedi.

BAYRAK: BU KALABALIKLAR BİRİLERİNİN KORKULU RÜYASI OLUYOR

İl Başkanı Yıldız’ın yoğun alkış alan bu konuşmasının ardından ise sözü Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak aldı. Şekerpınarlı vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Adayı Bayrak: “Bu kalabalıklar birilerinin korkulu rüyası oluyor farkındayız ama kimse de bu kalabalıklara engel olamaz bunu da çok iyi biliyoruz. Çayırova’dan rant sağlamak isteyenlerin korkulu rüyası olduğunuz ve bugünde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz Şekerpınar’da Çayırova’da halkın tabanda ciddi manada bir halk ittifakı yaptığını görüyoruz. Bu halkın ittifakı ve bu ittifakta her görüşten her düşünceden her bakıştan on binlerce insan var. Bu insanların şahsımıza olan güvenleri bizleri daha da güçlendiriyor” dedi.

BAYRAK: ÖNCE NEDEN ADAY OLDUĞUMUZ ANLATIYORUZ

Artık Çayırova halkının boş sözlere karının tok olduğunu belirten Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak: “Her gelenin birşeyler götürdüğü ilçemizde bazı güruhların sarf edecek sözü kalmadı. Biz halkımıza öncelikle neden aday olduğumuzu anlatıyoruz. Biz halkımızın kaynaklarını kendi yandaşlarına peşkeş çekenlere dur demek için aday olduk. Halkın cebindeki dahi göz diken çeteleri bertaraf etmek için aday olduk. Kendi menfaatleri için yarım yamalak, hizmet adı altında rant sunanları yok etmek adına aday olduk. Zaten bu yapılara geçit vermediğiniz an hem hizmet açısında hemde kalkınma açısında en büyük icraati yapmış olursunuz” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZ TABANDA İTTİFAKI YAPMIŞ, KİMSE DURDURAMAZ”

Halkımız yıllarca hizmet adı altında sömürüldü, bu sömürüye ise bazıları kulak tıkadı bazıları ise görmezden geldi. Hayatımın hiçbir döneminde susmadım, Çayırova’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaptım. Bugün bu kalabalıklar boşuna yanımızda değil. Bu süreç bugün başlamadı, Çayırovalılar artık herşeyin bilincinde ve en başta da belirttiğim gibi halkın ittifakı karşısında kimse duramaz. Bizler gücümüzü sadece halkımızdan alıyoruz ve bu gücün neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz. Biz sizlere cennetten tapu değil ama cennet gibi bir Çayırova vadediyoruz” dedi. Başkan Adayı Bayrak’ın konuşmasının ardından ise programa katılan vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve sorularını cevapladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.