1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti Bağcılar Belediye başkan adayı belli oldu

İYİ Parti Bağcılar Belediye başkan adayı belli oldu

Yerel Seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti'de, İstanbul Bağcılar Belediye başkan adayı Muhammet Bayram, kalabalık bir gurupla İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına giderek adaylık başvurusunu yaptı.

A+A-

Yerel seçimler yaklaştıkça partilerin adayları belli olmaya başladı. İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamayla Bağcılar Belediye Başkan adayının Muhammet Bayram olduğunu duyurdu.

Pazar günü adaylık belgeleri İYİ Parti İl Başkanlığına teslim ederek seçim çalışmalarına başlayacak olan Bayram partililere seslenerek adaylık başvurusunu şölen havasında yapılması için çağrıda bulundu.

Muhammet Bayram bir açıklama yaparak, kendisiyle birlikte İl Başkanlığında bulunan partililere seslendi. Açıklamasında;

“Değerli Arkadaşlarım,

Bizim için çok kıymetli bir yola çıkmak adına bugün ilk adımımızı atarak Bağcılar belediye başkan adaylığı başvurumu il başkanlığımıza yapmış bulunmaktayım.

Başvuru sürecimize gelene kadar bize desteklerini esirgemeyen, gücümüze güç katan, Başta Bağcılar ilçe Başkanımız Gökhan YİĞİT olmak üzere, ilçe yöneticilerimize, sevenlerimize ve daima destek olan tüm kardeşlerime bana olan güvenlerinden ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim.

İl başkanlığımız ve genel merkezimiz uygun görüp bizi aday gösterirse Bağcılar’da İYİ’lik güneşinin doğması adına tüm imkan ve gayretlerimizle sahada olacağımızı ve Bağcılar’ı 31 Mart sonrasında Allah’ın izniyle güneşli günlere kavuşturacağımızın inancıyla yola revan olacağız.

Bu vesileyle İl başkanlığımıza kadar gelerek bizlere destek olan siz değerli arkadaşlarıma, kardeşlerime ve gönüldaşlarıma tekrar teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

img_20181231_104204.jpgimg_20181231_104200.jpgimg_20181231_104208.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.