1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İstanbulspor 0-2 Galatasaray

İstanbulspor 0-2 Galatasaray

Lider Galatasaray, deplasmanda konuk olduğu İstanbulspor'u Mauro Icardi'nin golleriyle mağlup ederek zirvedeki avantajını devam ettirdi. Galatasaray ve İstanbulspor'un birer topu direkten dönerken, bir golü de VAR uyarısı sonrası iptal edildi.

A+A-

SPOR Toto Süper Lig’in 34. haftasında lider Galatasaray, İstanbulspor’un konuğu oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-0 kazandı.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 45+11. dakikada penaltıdan ve 89. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Haftaya en yakın rakipleri Fenerbahçe ve bir maç fazlası olan Beşiktaş’ın beşer puan önünde lider giren Galatasaray, bu galibiyetle son dört haftaya girilirken avantajını korudu.

Galatasaray’da Milot Rashica’nın vuruşunda direk gole izin vermezken, Mauro Icardi’nin kaydettiği ikinci gol Video Yardımcı Hakem (VAR) uyarısı sonrası geçerlilik kazanmadı. Karşılaşmanın 69. dakikasında oyuna giren Nicolo Zaniolo, 75. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan lider Galatasaray böylece puanını 76’ya yükseltirken, düşme hattından uzaklaşmaya çalışan İstanbulspor 35 puanda kaldı.

Süper Lig'de günün sonuçları:
DG Sivasspor 1-2 Kasımpaşa
Alanyaspor 0-3 Konyaspor

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Samsunspor 0-1 Bodrumspor
Boluspor 2-0 Eyüpspor
Göztepe 3-3 Çaykur Rizespor
Tuzlaspor 1-2 Manisa FK
Altınordu 0-1 Erzurumspor FK
Pendikspor 2-1 Bandırmaspor
Gençlerbirliği 2-1 Sakaryaspor
Denizlispor 3-0 Adanaspor
Keçiörengücü 3-0 Yeni Malatyaspor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.