1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul’da gençler için “Dislike Merkezi” kuruldu.

İstanbul’da gençler için “Dislike Merkezi” kuruldu.

​​​​​​​İYİ Parti İstanbul Gençlik Kolları, olanca hızıyla gençlere dönük faaliyetlerini sürdürüyor.

A+A-

İstanbul’da İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na ait 6 üyelik karavanından biri, Gençlik Kollarına tahsis edildi. Gençlik Kolları bu karavanı, farklı bir faaliyet için kullandı.

Karavanın dış cephesinin gençlere özel bir dizaynla yenilenmesinin ardından içeriye bir kamera ve mikrofon koyuldu. Siyah bir perdenin çekildiği karavanın iç kısmına oturan gençlerden, yaşadıkları ve İYİ Parti’nin kendisi de dahil olmak üzere şikayetçi oldukları her şeyi kameraya anlatmaları, problemleri paylaşmaları istendi. Ayrıca gençlerin ülkeye dair önerileri ve varsa söyleyecekleri de kayda alındı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve “Dislike Merkezi” adı verilen platformun hazırladığı videoları belirli aralıklarla paylaşacağı belirtildi.

“SİZLERİ DİNLEYECEĞİZ Kİ KENDİMİZE EV ÖDEVİ EDİNECEĞİZ”

Konuyla ilgili, karavanda görüşleri kayıt altına alınan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “Gençlik karavanımız Beşiktaş’tan sonra Avcılar’a geldi. Bu karavanımız biraz daha farklı, renkli, samimi ve enerjik. Çünkü bu gençlik özel yapılmış bir karavan. Buraya gelip, derdiniz sıkıntınız neyse açık bir şekilde bu kamera aracılığıyla rahatlıkla dile getirebilirsiniz. İş probleminizi, ekonomik problemlerinizi, eğitim hayatınızı, sevgililerinizi, aşklarınızı yani aklınıza ne geliyorsa her şeyi gelip burada üyelik karavanımızla rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Yardımcı olabileceğimiz bir şeyler varsa onları söyleyebilirsiniz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizleri dinleyeceğiz ki kendimize ev ödevi edineceğiz. Sizlerin söyleyecekleri çok kıymetli. Dislike Merkezi sürekli İstanbul’u dolaşacak. Gençler konuşun, ses verin, anlatın” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.