1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul Esenyurt’ta 3 fabrikada yangın

İstanbul Esenyurt’ta 3 fabrikada yangın

İstanbul Esenuyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışıyor. Yangın bitişikteki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, can kaybı olmadığını açıkladı.

A+A-

Esenyurt Kıraç’ta Evren Oto Sanayi Sitesi’nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı sardı ve yandaki alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı. İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI YOK
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe yangınla ilgili yaptığı ilk açıklamasında, "Çıkış sebebiyle ilgili bir bilgi yok. Ancak can kaybı yok, sevindirici tarafı bu. Ekiplerimiz müdahale ediyor. Yandaki iş merkezlerine de sıçramış şu anda. En net bilgiyi 20-25 dakika içerisinde olur. Ama can kaybı olmadığını biliyoruz. Yangının çıkış noktası palet fabrikası. Palet olduğu için de yangının yayılması hızlanmış. 20 dakika içinde ayrıntılar netleşecek" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.