1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'İki senedir her şey ortada'

'İki senedir her şey ortada'

Ligde geçen hafta 2-0 yenildikleri Gençlerbirliği maçından sonra ezeli rakibi Galatasaray'a göndermelerde bulunan Aykut Kocaman, iki senedir her şeyin aleni, açık bir şekilde ortada olduğunu söyledi

A+A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

Kocaman, UEFA Avrupa Ligi yarı final turunda Portekiz'in Benfica takımıyla yaptıkları ilk maçın psikolojik izlerinin takıma yansıdığını ifade ederek, "Ligde zayıflayan şansımıza rağmen kazanmak zorundaydık. Çok erken bir golle geriye düştük. Maça başlarken konsantrasyon eksikliği görünüyordu. Bu da geriye düşmemize neden olan fırsatlardan birisiydi. Sonra ritmi yakalamaya başladık, eşitlik için uğraşlar verdik. Ancak olumlu sonuçlar vermedi. İkinci yarının başında gelen gol, maça istekli olarak tutunmamızı sağladı. Fakat beraberinde kombine ataklar gelmedi. Kayserispor da üzerimize geldi. Ancak biz daha fazla onların sahasındaydık. Sonuçta baştaki düşüncelerimizi sonuçlandırdık. Şimdi artık Perşembe gününe güçlü bir şekilde döneceğiz" dedi.

"İKİ SENEDİR HER ŞEY ORTADA"
Kocaman, ligde geçen hafta 2-0 yenildikleri Gençlerbirliği maçından sonra "Galatasaray içeride ve dışarıda bundan sonra puan kaybetmez" şeklindeki açıklamasının hatırlatılmasının ardından yöneltilen, "Bununla ilgili bir açıklama yapacak mısınız " şeklindeki soruya, "O gün de söylemiştim zamanı değil diye. Bugün de zamanı değil. Bir açıklama yapmayayım. İki senedir her şeyin aleni, açık bir şekilde ortada olduğunu söyledim. Fazla bir şey söylemedim" yanıtını verdi.

"OKLAR ETRAFIMDA ÇEVRİLMİŞ DURUYOR"
Aykut Kocaman, Galatasaray'ın Kayserispor ile oynadığı maçta Bobo'nun kırmızı kart görmesine Kayserisporlu futbolcular ve yöneticilerin büyük reaksiyon göstermediklerini ancak bugün Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıya büyük tepki verdikleri ifade edilerek yöneltilen "Size karşı olaylar çok büyütülüyor mu  Bu konuda bir şikayetiniz var mı " sorusunu da şöyle cevapladı:
"Toplumun hafızası aslında sizlersiniz. Biz ne kadar söylersek söyleyelim bir yere kadar geliyor. Çok net söyledim aslında, her şey çok net. Bir şey söylediğim zaman zaten etrafımdaki oklar bana karşı çevrilmiş duruyor. Bu nedenle fazla konuşmayayım. Toplumun hafızası sizsiniz. Sizlerin olayları daha iyi değerlendireceğinizi düşünüyorum" dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Salih Uçan'ın 18'de yer almamasının sebebinin bu oyuncuyu Benfica'ya karşı rövanş mücadelesi için enerjik tutmak olduğunu söyledi.
Kocaman, maçta uzun bir aradan sonra forma verdiği Stoch'un performansını da beğendiğini kaydetti.

KUYT: KAZANMAK ÇOK İYİ DUYGUYDU
Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ise Kayserispor'u 2-1 yendikleri maçta iyi mücadele ettiklerini söyledi.
Kuyt, iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini belirterek, "Oynayan oynamayan oyuncularla kazanma mantalitemizi sahaya koyduğumuz zaman ne kadar iyi bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdik" dedi.

"KAZANMAK İÇİN İYİ MÜCADELE ETTİK"
Son dakikalara 1-1 berabere girdiklerini anımsatan Hollandalı futbolcu, "Bugün kazanmak için iyi mücadele ettik. Son dakikalara berabere girdik, ancak sonunda kazanmak gerçekten çok iyi duyguydu. Bu duygu bizi perşembe günü yapacağımız karşılaşmada finale gayet iyi bir şekilde taşıyacak" diye konuştu.
MERT: İYİ BİR OYUN ÇIKARDIK
Sarı-lacivertli takımın kalecisi Mert Günok da maçın başında yedikleri golün kendilerini uyandırdığını vurgulayarak, "İkinci yarıda beraberlik golünü bulduk ve ardında galibiyet golünü attık. Kadro ne kadar değişirse değişsin iyi bir oyun çıkardık. Her maça kazanmak için çıkıyoruz" şeklinde konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.