1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. II.Kuyucular Köyü Kültür, Sanat Festivali

II.Kuyucular Köyü Kültür, Sanat Festivali

II.Kuyucular Köyü Kültür, Sanat Festivali 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 10.00- 18.00 aralığında Kuyucular Köyü’de gerçekleşecek.

A+A-


Basın Açıklaması
Kuyucular Köyü’ne yerleşen Heykel Sanatçısı Maksut Kesici’nin önderliğinde, Kuyucular Köyü Muhtarlığı ve halkının desteğiyle geçen yıl başlatılan Kuyucular Köyü Kültür, Sanat Festivali bu yıl da 2. si ile 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 10.00- 18.00 aralığında Kuyucular Köyü’de gerçekleşecek.
Sanatçı Maksut Kesici bu yılda festivalin çok değerli sanatçılar (müzisyenler, ressamlar, karikatürüstler ve tiyatro sanatçıları), bilim insanları ve gazetecilerin katılımıyla gerçekleşeceğini söyledi. Sanatçı bu katılımcıları özellikle seçtiklerini belirterek sanatın bir bütün olduğunu vurgulamayı amaçladıklarını dile getiren sanatçı festival aracılığıyla sanat sadece kentliler için bir estetik değer olarak kalmasın bu estetik değeri köylerimizde de yaşatarak yaşamı daha anlamlı kılmayı amaçladıklarını belirtti.

Festivale katılımın ücretsiz olduğunu belirten Maksut Kesici sanatsever ve sanatçıları beklediklerini detaylı bilgiye facebook sayfasından ulaşılabilineceğini söyledi.

ADRES:KUYUCULAR KÖYÜ UMURLUYU GEÇİNCE UĞUR RESTORANDA SOLA DÖNÜP ÖDEMİŞ YOLUNA GİRİLECEK BİRİNCİ KÖY 2 KM İÇERDE

Cep telefonu: Maksut Kesici 05376067846
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.