1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İdris Naim Şahin’den Erdoğan’a Yolsuzluk Göndermesi

İdris Naim Şahin’den Erdoğan’a Yolsuzluk Göndermesi

“İbadetin gizli yapılanı makbuldür. Öyle arkada 500 kameramanla Cuma namazına gidilmez. Yolsuzluğu nasıl gizli yapıyorsan ibadeti de öyle yap.”

A+A-

Dün sürpriz bir şekilde istifa eden İçişleri eski Bakanı ve AKP Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, bugün sosyal medya hesabı üzerinden Başbakan Erdoğan’a göndermede bulundu. Şahin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İbadetin gizli yapılanı makbuldür. Öyle arkada 500 kameramanla Cuma namazına gidilmez. Yolsuzluğu nasıl gizli yapıyorsan ibadeti de öyle yap” ifadelerini kullandı.

Dün istifalarını sunan Zafer Çağlayan, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar’ın ardından ani bir karar ile milletvekilliği görevinden istifa eden İdris Naim Şahin Twitter hesabı üzerinden paylaştıkları ile dikkat çekti. Öte yandan son günlerde iktidara olan muhalifliği ile sık sık basına yansıyan AKP İzmir Milletvekili Erdal Kalkan’ın da bu tweeti kendi hesabından paylaşmış olması gözden kaçmadı.

Şahin bugün akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden takipçileri ile şu cümleleri paylaştı:

“Twitter’da düşüncelerini ifade eden insanları yaka paça gözaltına alacağınıza yolsuzluk yapanları gözaltına alsanıza.”

“İbadetin gizli yapılanı makbuldür. Öyle arkada 500 kameramanla Cuma namazına gidilmez. Yolsuzluğu nasıl gizli yapıyorsan ibadeti de öyle yap.”

“Biz makam odamıza Atatürk portresini 'koymazsak aman basına malzeme oluruz, kötü reklam yapılır' korkusuyla asmak zorunda kalanlardan değiliz”

1388075783.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.