1. HABERLER

  2. Hürrem Tükendi

Hürrem Tükendi

Meryem Uzerli'ye tükenmişlik sendromu teşhisi konuldu. Güzel oyuncu Kristal Fare Ödülleri gecesinde bakın neler söylemişti?

A+A-
Meryem Uzerli zor günler geçiriyor. Star Tv'nin fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın dün akşam yeni bölümü yerine eski bölüm yayınlanınca, Meryem Uzerli'nin rahatsızlığı da ortaya çıktı. Güzel oyuncu Meryem Uzerli psikolojik açıdan kötü bir dönem geçirdiği için aniden Berlin'e gitmiş ve bu yüzden, yeni bölüm çekilememişti. Tükenmişlik sendromu teşhisi konulan güzel oyuncu, yaşadığı zor günleri ilk kez Kristal Fare Ödülleri gecesinde dile getirmişti..
 
Güzel oyuncu bu yorgunluğunu ve hastalığının sinyallerini aslında aylar öncesinde vermişti. Medyafaresi.com'un düzenlediği 2. Kristal Fare Ödül töreninde konuşan Uzerli zor günler geçirdiğini şu sözlerle anlatmıştı:
"Uzun zamandır aynaya baktığımda Hürrem'i görüp Meryem'i özlüyorum. Bu ödülün zamanlaması çok iyi oldu. Bazen psikolojik olarak çok yoruluyorum, bazen bu hayat hiç kolay değil bazen çok kolay. Bazen günlük hayatta bir şeye tutunmak çok kuvvet verici bir şey ve şu anda Kristal Fare'yi tutabiliyorum, çok güzel geldi bu ödül bana."
 
DİZİ SÜRELERİNE İSYAN ETMİŞTİ
 
Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde Türkiye'de yayınlanan dizilerin sürelerinden şikayetçi olduğunu ve dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şeyin olmadığını söyleyip isyan etmişti. Yapım şirketi de Uzerli'nin bu isyanını ciddiye alıp oyuncunun bölüm başına aldığı paraya ciddi bir zam yapmıştı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.