1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hakan Şükür'den Terim'e destek

Hakan Şükür'den Terim'e destek

Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilli Hakan Şükür, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 9 resmi müsabakadan men cezasının ağır bir hüküm olduğunu söyledi.

A+A-

Galatasaray'ın efsane futbolcusu, Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilli Hakan Şükür bugün partisinin Silivri ilçe teşkilatında, ilçe başkanı Metin Karakaşın davetlisi olarak kahvaltıya katıldı. Polis haftası nedeniyle Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarına karanfil dağıttı.

Daha sonra Silivri esnaf halkıyla sohbet edip karanfil veren Hakan Şükür, buradan Silivri Stadı'na geçerek 3. lig takımlarından Silivrisporun antrenmanında futbolcularla sohbet etti. Sohbetin ardından penaltı atışı yapan Şükür, Silivrispor futbolcularına 3. lig maçlarında başarılar diledi.

Programın sonunda İHA'ya konuşan Hakan Şükür, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 9 resmi müsabakadan men cezasına ilişkin, "Bu işin kuralları belli yani kurallarla ilgili bir şey söyleyemem ama cezasına biraz ağır bir hüküm olduğunu düşünüyorum. 

Galatasaray Kulübü itiraz edecektir. Hep beraber bekleyeceğiz ama genel anlamda herkes için aynı şeyin olması lazım. Türk futbolunda eksiklik bu. Onun için çok ses çıkıyor. İnşallah olumlu sonuçlanır. Fatih Terim değerli bir hoca. Bu ülke futboluna emek vermiş bir insan mutlaka kuralla ilgili bir tercihi vardır. Yetkili kurumlar onun tercihini yapacaklardır. Hep beraber göreceğiz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.