1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hadi Salihoğlu emekliliğini istedi!

Hadi Salihoğlu emekliliğini istedi!

Adnan Oktar grubuna yönelik yürütülen operasyonda koruması gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Adalet Bakanlığı’na emeklilik talebinde bulunduğunu bildirdi.

A+A-

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu imzalı yazılı açıklamada, “İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmaktayken 25 Temmuz 2018 tarihinde mesleğimden ayrılmak üzere emeklilik talebiyle Adalet Bakanlığına başvuru dilekçesi göndermiş bulunmaktayım. 20 Temmuz 1979 günü fiilen İstanbul hakim adayı olarak göreve başladığım günden beri ülkeme ve milletime Aziz Atatürk'ün kurmuş olduğu büyük Türkiye Cumhuriyetine Adalet için hizmet etmeyi ve Türk bayrağına köle olmayı şiar edinerek bugüne kadar görev yapmış bulunmaktayım” ifadelerine yer verildi.

Görevi süresince Erzincan, Çankırı ve Kahramanmaraş illeri ile 1991 yılından beri de İstanbul'da görev yaptığını kaydeden Salihoğlu, “Düşündüğümde çok iyi bir tercih yaparak bu güzel mesleği seçtiğimi düşünüyorum. Gerçekten dolu dolu 40 sene nice iyi ve kötü olaylarla karşılaşarak hizmetimizi sadece Allah rızası için kanunların gereğini korkusuzca yerine getirdik” dedi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.