1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Güzel hava okulu tatil ettirdi

Güzel hava okulu tatil ettirdi

ABD'de bir okul, havanın çok iyi olmasından dolayı kapılarını 1 günlüğüne kapatırken, öğrencilerin güneşli havanın tadını çıkarmalarını istedi

A+A-

Washington’da bulunan Özel Bellingham Hıristiyan Okulu, web sitesi üzerinden öğrencilerine yaptığı bir duyuru ile, havanın çok iyi olmasından dolayı okulu 1 günlüğüne kapattı.

Öğrencilerinin, güneşli havadan tüm gün yararlanmalarını amaçlayan okul, güzel haberi, internet sitesi üzerinden yaptığı, "Muhteşem havadan dolayı okul kapalı! Oleeey!" ilanıyla duyurdu.
 
MADEM KAR TATİLİ OLMADI...
 
Öğrencilere, okulların karlı günlerde tatil edilmesine benzer bir yeniden enerji depolama fırsatı vermeyi amaçlamış olduklarını belirten okul müdürü Bob Sampson, "Çocuklar, kar yağdığında okulların tatil edilip edilmeyeceğini 4 gözle beklemeye bayılırlar. Bildiğiniz gibi bu sene burada kar görmedik. Ben de, havanın tam tersine çok iyi olduğu bir sırada okulu tatil etmenin büyük keyif yaratacağını düşündüm" diye konuştu.
 
Okul müdürü, bu ilginç fikrini uygulamaya koymadan önce, öğrenci velileriyle görüşüp rızalarını almış ve tatil planını böylece gerçekleştirdiği belirtildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.