1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, gece yarısı beyin kanaması geçirdi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, gece yarısı beyin kanaması geçirdi.

İlhan Cavcav uzun süredir ciddi sağlık problemleri ile mücadele ediyordu. 81 yaşındaki Cavcav'ın durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

A+A-

 Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, gece yarısı beyin kanaması geçirdi. Solunum yetmezliği ve yüksek tansiyon nedeniyle uzun zamandır tedavi gören İlhan Cavcav’ın, gece yarısı cankurtaranla Ankara Güven Hastanesi’ne getirildiği ve acil serviste yoğun bakıma alındığı belirtildi.
 
Doktorlar, ilk aşamada, kalbinde bir rahatsızlık tespit edilmediğini,  beyindeki ödemi dağıtmak için İlhan Cavcav’ı ameliyata aldıklarını söyledi. Dün dengesini kaybederek düşen, kolu ve kafasını çarpan 81 yaşındaki İlhan Cavcav'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  
 
İlhan Cavcav aynı zamanda Kulüpler Birliği başkanlığını da yapmaktaydı.  
 
HASTANEDEN YAPILAN AÇIKLAMA: DURUMU KRİTİK
 
İlhan Cavcav'ın sağlık durumu ile ilgili hastaneden şu açıklama yapıldı: "Beyin kanaması devam ediyor. Dün gece başlayan ani şuur bulanıklığı oluştuğu için hastayı hemen hastaneye getirdiler. Şu anda yaşıyor. Takip eden beyin cerrahı arkadaşımız durumunun kritik olduğunu söyledi. Herhangi bir cerrahi müdahale yapmayacaklarını ifade ettiler."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.