1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Geçitten Atılan taş can aldı

Geçitten Atılan taş can aldı

TEM otoyolunun İzmit geçişindeki üst geçitten çocukların fırlattığı taş, hareket halindeki bir otomobilde sürücünün yanında oturan 60 yaşındaki Bilal Çetinkaya'nın başına isabet ederek ölümüne neden oldu

A+A-

İstanbul’da oturan ve Sakarya’da tarım arazisi bulunan Sezai Özbek ve Sefa Özbek adlı iki kardeş, dün akrabaları Bilal Çetinkaya’yı da alıp Adapazarı’na gitti. Burada işlerini hallettikten sonra İstanbul’a dönüşe geçtiler.

Sezai Özbek yönetimindeki otomobil, TEM otoyolunun İzmit Gündoğdu mevkiine geldiğinde, buradaki üst geçitte bulunan çocuklar yaklaşık 10 metre yükseklikten taş fırlattı. Yumruk büyüklüğündeki taş otomobilin ön camını patlattıktan sonra şoför koltuğunun yanında oturan Bilal Çetinkaya’nın başına isabet etti. Kanlar içerisinde kalan Bilal Çetinkaya, olay yerine çağrılan ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Ancak Çetinkaya, yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti.

Taş atılan üst geçit ve çevresinde araştırma yapan polis ekipleri, çevrede bulunan ve ellerinde taşlar olan 15 yaşındaki O.S. ile 14 yaşındaki M.Y. adlı iki çocuğu gözaltına alarak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Hayatını kaybeden Bilal Çetinkaya’nın cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsisinin ardından bugün ailesine teslim edildi.

Cenazenin memleketi olan Ordu’da toprağa verileceği, gözaltındaki 2 çocuğun da ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.