1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GAZİANTEP'te Kuyudan ceset çıktı!

GAZİANTEP'te Kuyudan ceset çıktı!

Eşinin sevgilisinin öldürdüğü gencin cesedi kuyuda bulundu

A+A-

GAZİANTEP'te, geçen yıl Mart ayında kaybolduktan sonra eşi ve eşinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan 1 çocuk babası 27 yaşındaki Bülent Akay'ın cesedinin bulunması için jandarma, polis, DSİ ve itfaiye ekipleri tarafından 45 metrelik kuyuda arama yapıldı. Kuyuya inen polisler, ceset parçalarına ulaştı. Kuyudan çıkarılan parçalar ile delillerin, Bülent Akay’ın ailesinden alınan DNA örnekleriyle birlikte Ankara’ya gönderileceği bildirildi.

İşsiz Bülent Akay, geçen yıl 15 Mart'ta ortadan kayboldu. Yakınlarının başvurusuyla başlatılan çalışmaların ardından Akay’ın, eşi N. ile sevgilisi olduğu iddia edilen 27 yaşındaki R.K. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. R.K.'nin Bülent Akay'ı başına tabancayla ateş ederek öldürdüğü ardından da sevgilisi ile birlikte çukura attığı saptandı. Tutuklanan eş ile sevgilisinin bu ifadeleri doğrultusunda harekete geçen Cinayet Bürosu dedektifleri, Şahinbey İlçesi Kızılhisar Mahallesi’nde etrafı briketlerle çevrili bağ evinde arama yaptı.

Bağ evi ve çevresinde sonuç alamayan güvenlik güçleri, itfaiyeden destek istedi. Tekir mevkiindeki bağ evine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla da 45 metre derinliğindeki kuyunun dibine ulaşılamadı. Güvenlik güçleri kuyuya inmek için Kahramanmaraş Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nden iş makinesi talebinde bulundu.

Bağ evine getirilen iş makineleri aracılığıyla 45 kuyuya inen polisler, ceset parçalarına ulaştı. Kuyudan çıkarılan parçalar ile deliller, Bülent Akay’ın ailesinden alınan DNA örnekleriyle birlikte Ankara’ya gönderileceği bildirildi. Ekiplerin, kuyudaki çalışmaları devam ediyor.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.