1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GALATASARAYDA YAŞANAN SIKINTI NE?

GALATASARAYDA YAŞANAN SIKINTI NE?

Sakatlığını üzerinden atan Sabri, dünkü idmana katılırken, gribal enfeksiyon geçiren Hamit Altıntop'un dinlendirilmesine karar verildi

A+A-

TT Arena’da yarın Elazığspor’u konuk edecek olan Galatasaray’da, bu zorlu maçın hazırlıkları dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanla devam etti. Sarı-Kırmızılı ekipte futbolcular 3 ayrı grup halinde idman yaparken, ilk etapta 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleşti. Oyuncular daha sonra dar alanda çift kale maçla hazırlıkları sürdürdü. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Sabri Sarıoğlu’nun iyileşerek dünkü antrenmana katılması teknik heyette sevinç yaratırken, Hamit Altıntop’tan gelen haber canları sıktı. Gribal enfeksiyon geçirdiği belirlenen tecrübeli futbolcunun dinlendirilmesine karar verildi. Hamit’in Elazığ maçı kadrosunda yer alıp almayacağı, yarın sabah yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak.
FUTBOLCULARINI UYARDI
Bu arada teknik direktör Fatih Terim, idman sırasında sık sık oyuncularının yanına giderek bire bir görüşmeler yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, artık sadece lige konsantre     olacaklarını hatırlatıp, en ufak bir     puan kaybına dahi tahammül edemeyeceğinin sinyallerini verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.