1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Galatasaray yaralı bir hayvan gibi'

'Galatasaray yaralı bir hayvan gibi'

Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, "Galatasaray yaralı bir hayvan gibi. Kesinlikle kolay bir maç olacağını düşünmemeliyiz" dedi.

A+A-
Steven Defour'un yarın oynayıp oynayamayacağı yönündeki soruya ise teknik direktör Besnik Hasi, "Takımdaki bütün oyuncuların benim için önemli ama genç bir ekibiz ve deneyime ihtiyacımız var. Defour ise orta sahada bize bu dengeyi getiriyor. Takımla bir kaç antrenman yaptı. Belki fiziksel açıdan bazı sorunları olabilir ama mental olarak tamamen hazır" yanıtını verdi.
 
Anderlecht'in savunma oyuncusu Olivier Deschacht da, Avrupa kupalarındaki 80. maçına Galatasaray karşısında çıkacağını vurgulayarak, "Bu benim gerçekleşen bir hayalim. Fakat yarın bu hayali değil, yalnızca kazanmayı düşüneceğim. Galatasaray ile ilk maçımız da zorlu geçmişti. Yarın kazanmak için sahada olacağız" dedi.
 
ANDERLECHT, GALATASARAY MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
 
Anderlecht, maçın oynanacağı Constant Vanden Stock Stadı'nda yaptığı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.
 
Teknik direktör Besnik Hasi yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın basın mensuplarına açık tutulan ilk bölümünde futbolcular, koşuların ardından pas çalışması yaptı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.