1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray - Real Madrid Maç Özeti

Galatasaray - Real Madrid Maç Özeti

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray, deplasmanda 3-0 mağlup olduğu maçın rövanşında Real Madrid'i sahasında 3-2 mağlup etmesine rağmen Avrupa'ya veda etti.

A+A-

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Real Madrid, 7. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, 57. dakikada Emmanuel Eboue ile skoru 1-1'e getirdi. 70. dakikada Wesley Sneijder, 72. dakikada da Didier Drogba'nın golleriyle sarı kırmızılı takım 3-1 öne geçti. 90. dakikada Real Madrid'den Alvaro Arbeloa kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 90+3. dakikada Cristiano Ronaldo, maçın skorunu ilan eden golü attı: 3-2. Real Madrid bu skorla yarı finale yükselirken, Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 
Gecenin diğer maçında ise 0-0'ın rövanşında Borussia Dortmund, sahasında Malaga'yı 3-2 mağlup ederek yarı finale yükselen diğer takım oldu. 

TERİM'E MASKELİ DESTEK 
Sarı-kırmızılı taraftarlar, Mersin İdmanyurdu maçında hakem Süleyman Abay tarafından tribüne gönderilen ve yine ceza alması beklenen teknik direktör Fatih Terim'e destek verdi. Terim'in maskesini takan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla Terim'e moral verdi. 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU DA MAÇI İZLEDİ 
Karşılaşmayı Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, UEFA Başkan Vekili Şenes Erzik ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da izledi. 
Eşi ve kızıyla stada gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nu Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk karşıladı. Öztürk, Kılıçdaroğlu'na sarı-kırmızı gül verdi. Kılıçdaroğlu, maçtan önce yaptığı kısa açıklamada, Galatasaray'ın galip gelmesi dileğinde bulunarak, "En büyük arzumuz Galatasaray'ın galip gelmesi. Galatasaray'a güveniyoruz. Neden olmasın. Tur atlamamamız için bir neden mi var?" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.