1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray: 3 - Medipol Başakşehir: 0

Galatasaray: 3 - Medipol Başakşehir: 0

Son 3 maçını da kazanan Galatasaray, Başakşehir engelini de geçti! Sarı-kırmızılı takım, 4 maçtır galip gelemeyen rakibini 3-0 yenerek zirvedeki takibini sürdürdü. Goller Onyekuru, Donk ve yeni transfer Mustafa Muhammed'den (P) geldi.

A+A-

Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray ile Başakşehir, Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım, rakibini 45’te Onyekuru, 64’te Donk ve 90+2’de Mustafa Muhammed’in golleriyle 3-0 mağlup etti.

Fernando Muslera, 22. dakikada Giuliano’nun penaltı vuruşunda köşeyi doğru tahmin ederek gole izin vermedi. Yeni transfer Mustafa Muhammed de ikinci yarının başında Etebo’nun yerine oyuna dahil olarak ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Mısırlı golcü, Onyekuru’nun kazandığı penaltı sonrasında 90+2’de fileleri sarsarak Galatasaray kariyerine golle başladı.

Bu sonucun ardından Galatasaray 45 puan ve maç fazlasıyla 2. sıraya yükselirken, Başakşehir 24 puan ve maç fazlasıyla 15. sırada kaldı.

Ligin 24. haftasında Galatasaray, Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe derbisine çıkacak. Başakşehir ise sahasında Karagümrük’ü konuk edecek.

Süper Lig'de günün diğer sonuçları:
Atakaş Hatayspor: 1 - Fenerbahçe: 2
Çaykur Rizespor: 1 - Kasımpaşa: 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.