1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray: 2 - Fenerbahçe: 2

Galatasaray: 2 - Fenerbahçe: 2

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ile başladı. Fenerbahçe 2-0 geriye düşmesine karşın maçı bırakmadı ve 90 dakikalık mücadeleden 2-2 berabere ayrılmasını bildi.

A+A-

Cocu ile yollarını ayıran Fenerbahçe derbide gülerek kötü gidişe 'dur' demek için sahaya çıktı. Liderliği geçen hafta Başakşehir'e kaptıran Galatasaray ise Fenerbahçe'yi yenerek avantajı elde etmenin hedefiyle sahadaki yerini aldı.

Galatasaray 31.dakikada Donk ile 1-0 öne geçti. Sinan Gümüş'ün 34'te yaptığı kafa vuruşu direkten döndü. 49'da Linnes uzaktan yaptığı şık vuruşla farkı 2'ye çıkardı. 65'te Muslera ceza sahası içinde Isla'yı düşürdü VAR'ı inceleyen Fırat Aydınus penaltı verdi. Valbuena penaltıyı gole çevirdi fark 1'e indi. Fenerbahçe 72'de Jailson'un golüyle durumu 2-2'ye getirdi.

Müsabakada başka gol olmayınca taraflar 1'er puanla haftayı kapattılar.

MAÇTAN SONRA İSTENMEYEN OLAYLAR
Yayıncı kuruluşun ekrana getirdiği pozisyonlarda Jailson'un Belhanda'ya tokat attığı, ardından N'Diaye'nin de Jailson'a kafa attığı görüldü. Yaşanan arbedede Hasan Şaş, Skrtel'in üzerine yürüdü. Jailson'u Belhanda'ya tokatından sonra Galatasaraylı bazı futbolcular kovaladı.

SICAK GELİŞME
VAR odasında, maç sonrası kavga yoğun bir şekilde inceleniyor. Fatih Terim'in hakem Fırat Aydınus'a yoğun itirazda bulunduğu anlarda Hasan Şaş ile Martin Skrtel saha kenarında birbirine girdi. Polis sahada oyuncuları ve teknik ekipleri ayırmaya çalıştı.

gs-fb-olayli-derbi-resim-10.jpg

3 KIRMIZI 1 SARI KART
Derbinin ardından saha bir anda karıştı! Oyuncular tekme tokat birbirlerine girdiler... Fatih Terim de sahaya girdi ve hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterdi. 2-2 biten derbinin ardından büyük olaylar yaşandı... Bitiş düdüğünün ardından sahada yaşananlar uzun süre VAR sistemi ile inceledi. İncelemenin ardından N'Diaye, Jailson ve Soldado kırmızı kart, Belhanda'nın ise sarı kartla cezalandırıldığı açıklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.