1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray: 2 - Atakaş Hatayspor: 1

Galatasaray: 2 - Atakaş Hatayspor: 1

Sezona galibiyetle başlayan Galatasaray, sahasında oynadığı maçta Atakaş Hatayspor'u son dakikalarda bulduğu golle mağlup etti ve Avrupa sınavı öncesi moral buldu.

A+A-

Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray, Avrupa sınavı öncesi Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Atakaş Hatayspor’u konuk etti. İlk yarısı 1-1 berabere biten karşılaşmanın son dakikalarında gelen gol, Galatasaray’a üç puanı getirdi. Hatayspor’u 2-1 yenen Galatasaray, sezona ikide iki yaparak başladı.

Hatayspor, 3. dakikada Lobjanizde ile öne geçerken, Galatasaray 30. dakikada Feghouli ile beraberliği yakaladı. Uzun süre berabere giden maçta son sözü 88. dakikada Luyindama söyledi. Luyindama, Süper Lig kariyerindeki ilk golüne imza atmış oldu.

İkinci yarı yoğun baskı

Avrupa sınavı öncesi son provasına Atakaş Hatayspor karşısında çıkan Galatasaray, hücuma çıkarken yaptığı pas hataları nedeniyle, tempoyu artırmakta ve Hatayspor üzerinde istediği baskıyı kuramadı. Topu hızlı çevirebildiği anlarda ise önemli fırsatlar yakaladı. Ancak final paslarında ve son vuruşlarda etkisiz bir görüntü sergileyen sarı-kırmızılılar, skoru arttırmakta başarılı olamadı. İkinci yarıda galibiyet için saldıran ve rakip kalede yoğun baskı kuran Galatasaray, son dakikalarda attığı golle üç puana uzandı.

Süper Lig'de günün diğer karşılaşmasında;

Trabzonspor: 2 - Sivasspor: 1

TFF 1. Lig'de

BB Erzurumspor: 2 - Bursaspor: 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.