1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray: 2 - Antalyaspor: 1

Galatasaray: 2 - Antalyaspor: 1

Süper Lig'in lideri Galatasaray durmak bilmiyor. Sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılıların ligdeki galibiyet serisi 9 maça çıktı.

A+A-

SÜPER Lig'in 20. haftasında Galatasaray'ın konuğu Fraport TAV Antalyaspor oldu. Antalyaspor birçok eksiğiyle gittiği İstanbul deplasmanından puansız ayrıldı. Galatasaray ise galibiyet serisini sürdürdü.

Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti. Böylece Galatasaray bu sezon evinde ikinci kez bir maçın ilk yarısını gol atamadan tamamladı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ, ASLAN SERİYE DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısı hızlı başladı. 49. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Mauro Icardi kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden yalnızca 6 dakika sonra Antalyaspor'dan yanıt geldi. Soner Aydoğdu'nun ortasında 54. dakikada Luiz Adriano'nun kafa golüyle skor 1-1'e geldi.

Galatasaray 1-1'in ardından galibiyet için yeniden yüklenirken 59. dakikada Sergio Oliveira'nın kafa vuruşu Sherel Floranus'a çarpıp ağlarla buluştu ve skor 2-1'e geldi.

PENALTI VAR'DAN DÖNDÜ

Mücadelenin 71. dakikasında Mauro Icardi'nin şutu Ömer Toprak'ın eline çarptı. Ceza sahası içinde yaşanan bu olayın ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR incelemesinin ardından hakem Ali Şansalan pozisyonun öncesinde Icardi'nin Floranus'a faul yaptığını işaret etti ve penaltı kararını geri çekti.

LUİZ ADRİANO ATILDI

Antalyaspor'da Luiz Adriano 90+10. dakikada Abdülkerim Bardakcı'nın yüzüne vurduğu dirseğin ardından kırmızı kartla oyundan atıldı.

OKAN BURUK, FATİH TERİM'E SELAM ÇAKTI

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve üç puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonucun ardından 45 puana yükselen sarı-kırmızılı ekip maç fazlasıyla Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye yükseltti. Antalyaspor ise 18 puanda kaldı.

Galatasaray ayrıca bu maçla birlikte ligdeki galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Galatasaray tek bir sezon içinde en son 2011-12 sezonunda Fatih Terim yönetiminde 9 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Süper Lig'de günün diğer karşılaşmasında;

Kasımpaşa 1-3 Medipol Başakşehir

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Erzurumspor FK 0-1 Göztepe
Bandırmaspor 4-1 Tuzlaspor
Gençlerbirliiği 5-1 Boluspor
Altay 1-3 Pendikspor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.