1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Filmlerdeki gibi!

Filmlerdeki gibi!

Virajı alamayan sürücü önce kaldırıma çıktı sonra da çarptığı alt geçit duvarının üstünde kaldı. Şans eseri araç aşağıdaki yola düşmedi

A+A-

İstanbul'daki Kaza, Fatih Galata Köprüsü çıkışında saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Fırat Talaşçı’nın (24) kullandığı 34 VB 0114 plakalı otomobil, Karaköy’den Fatih istikametine giderken Galata Köprüsü çıkışında virajı alamayarak önce kaldırıma daha sonra da alt geçit duvarına vurdu. Şans eseri araç aşağı yola düşmezken, çarptığı duvarın üstünde kaldı.

TEKERLEK YOLA DÜŞTÜ, UCUZ ATLATILDI

Sol iki tekerinden duvarda asılı kalan otomobil içindeki sürücü Fırat Talaşçı, Tuğçe Doğan, Uğurtan Şenol ve Akıncan Şenol yaralandı. Yaralılar vatandaşlar tarafından yol kenarına alınarak sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulans ile çevre hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle aracın kopan tekerleğinin düştüğü alt geçitte o sırada araçların geçmemesi olası bir başka kazayı önledi. Duvarda asılı kalan lüks otomobil ise çekici ile çekildikten sonra trafik normale döndü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.