1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fernandesin Aybaba'ya sert tepkisi

Fernandesin Aybaba'ya sert tepkisi

Milli maç arası hocasından 1 gün fazla izin istese de ''Ayrıcalık yapamam'' yanıtını alan Portekizli yakın çevresine ''Artık onun dediğini yaparsam yüzüme tükürün. Aybaba benim için bitti'' dedi.

A+A-

 

 

Beşiktaş'ta son 1 aydır açık bir şekilde görülen teknik direktör Samet Aybaba-ManuelFernandes krizinin perde arkasında yaşanan olay ortaya çıktı... Lafı hiç uzatmadan ikiliarasında bağları kopartan gelişmeyi hemen anlatalım...

A Milli Takım'ın 22 Mart'ta Andorra, 26 Mart'ta ise Macaristan ile oynadığı maçlar öncesindeSamet Aybaba futbolcularına izin verdi. Fernandes ise Aybaba ile bir görüşme yapıp, ''Ailemiuzun süredir göremedim. Ülkeme gideceğim. Bu yüzden 1 gün fazla izin istiyorum'' dedi.

Ancak tecrübeli hoca ise takımın lideri yaptığı Portekizli yıldıza ''Ben kimseye ayrıcalıkyapamam. Bu yüzden sana 1 gün fazla izin veremem'' yanıtını verdi.

İşte bu isteğine olumsuz yanıt alması Fernandes'i oldukça sinirlendirdi ve Samet Aybaba ilearasında tüm köprüleri attı...

Hatta Aybaba'ya olan kızgınlığını yakın çevresine döken Fernandes, ''Samet Aybaba benim içinartık bitti. Bundan sonra onun bir dediğini daha yaparsam benim yüzüme tükürün. Bir gün onun da bana işi düşecek ve kozlarımızı o gün paylaşacağız'' dedi.

GOLE BİLE SEVİNMEMİŞTİ!

Hatırlanacağı gibi Manuel Fernandes, Aybaba'nın takıma verdiği iznin bitmesinin ardındançıktığı idmanlarda küskün tavırlarıyla dikkat çekmiş, 110. yıl kutlamalarının öncesinde yapılançalışmada idmanı terk ederken, ayrıca stattaki kutlamalara da katılmamıştı...

27 yaşındaki top cambazı bu tatsız olayın hemen sonrasında çıkılan ilk maçta, yani Mersinİdmanyurdu deplasmanında attığı gole ve yaptığı asiste de sevinmemesi gündeme oturmuştu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.