1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Evkur Yeni Malatyaspor: 1 - Bursaspor: 2

Evkur Yeni Malatyaspor: 1 - Bursaspor: 2

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattını çok yakından ilgilendiren maçta Bursaspor, Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 yenmesine rağmen lige veda etti.

A+A-

Malatya'da oynanan karşılaşmanın 4. dakikasında konuk ekip Bursaspor öne geçti. Furkan Soyalp'in sağdan ortasında arka direkte Yeni Malatyasporlu Chebake ile birlikte yükselen Yusuf Erdoğan'ın kafayla vurduğu top ağlara gitti. 

20. dakikada konuk ekip farkı ikiye çıkardı. Aytaç Kara'nın ceza sahası içerisinde pasıyla topu alan Umut Nayir'in penaltı noktasından kafa vuruşunda top ağlara gitti ve fark 2'e çıktı. 35. dakikada Mustafa Akbaş'a, rakibi Umut Nayir ile girdiği ikili mücadelede topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle maçın hakemi Ali Palabıyık tarafından kırmızı kart gösterildi. Bursaspor da 88. dakikada Sakho'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 

Mücadelenin 2. yarısında Kamara, Okan'ın hatasıyla takımının tek golüne imza attı ve mücadele 2-1 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. 

Böylece Bursaspor, sezonu 37 puanla tamamladı ve Spor Toto Süper Lig'e veda etti. Malatyaspor ise 47 puanla sezonu 5. sırada tamamladı ve ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil etmeye hak kazandı. 

Spor Toto Süper Lig'de günün sonuçları:

Fenerbahçe: 3 - Antalyaspor: 1
İM Kayserispor: 0 - BB Erzurumspor: 2
Göztepe: 2 - MKE Ankaragücü: 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.