1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Evkur Yeni Malatyaspor: 1 - Aytemiz Alanyaspor: 1

Evkur Yeni Malatyaspor: 1 - Aytemiz Alanyaspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Alanyaspor'la son dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı.

A+A-

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor oldu. İlk 15 dakikalık bölümde topu Malatyaspor'a teslim eden Alanyaspor kaptığı toplarla hızlı çıkarak etkili olmaya çalıştı. İlk yarının kalan bölümünde oyun dengeli seyir etti ve her iki takımda net gol fırsatı yakalamakta zorlandı. 

İlk yarıda tek ciddi tehlike 38. dakikada Chebake'in ceza alanına ortasında Adem Büyük'ün kafa vuruşunda, kale direğinin dibinden az farkla auta gitti ve devre arasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da ilk yarıda olduğu gibi orta saha mücadelesi şeklinde başladı. 55. dakikada ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor, Azubuike ceza sahası sağ çaprazdan yaptığı vuruşla gole çok yaklaştı ancak top az farkla auta çıktı. 65. dakikada Alanyaspor Emre Akbaba'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruşla gole çok yaklaştı ancak top direğin dibinden auta çıktı.

Karşılaşmanın 78. dakikakasında Evkur Yeni Malatyaspor, Murat Yıldırım'ın mükemmel pasıyla ceza sahasında topla buluşan Adem Büyük'ün golüyle 1-0 öne geçti. Adem Büyük Yeni Malatyaspor formasıyla bu sezon ligde 4. golüne imza attı. Golün ardından sakatlanan Adem Büyük değişiklik istedi ve yerini Rahman Buğra Çağıran'a bıraktı.

90+4'te Aytemiz Alanyaspor Welinton'un golüyle beraberliği yakaladı ve 1 puanı son saniyede kurtardı.

Bu sonuçla alt sıralardan kurtulmak isteyen Aytemiz Alanyaspor puanını 32'ye, Eykur Yeni Malatyaspor ise 38'e yükseltti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.