1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ESKİŞEHİR'de infaz

ESKİŞEHİR'de infaz

20 yaşındaki genç piknik alanında tabancayla vurularak öldürüldü

A+A-

ESKİŞEHİR'de 20 yaşındaki Turgut Buğaşık, Porsuk Çayı kenarındaki piknik alanında, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Polis cesedin yanında 5 boş mermi kovanı buldu.

Orhangazi Mahallesi'ndeki Porsuk Çayı kenarında bulunan Regülatör piknik alanında öğle saatlerinde yerde hareketsiz halde bir gencin yattığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede yerde hareketsiz yatan Turgut Buğraşık'ın tabancayla vurularak öldürülmüş olduğu belirlendi.

Polisler, cesedin yanında 5 boş mermi kovanı buldu. Turgut Burğaşık'ın başında, sırtında ve vücudunun çeşitli yerlerinde mermi izlerine rastlandı. Ceset, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayın gece geç saatlerde olmuş olabileceğini, katil ya da katil zanlılarının yakalanması için çalışmaların sürdüğünü, öldürülen gencin karıştığı çeşitli olaylar nedeniyle poliste suç kaydının bulunduğunu belirtti.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.