1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ersun Yandal'dan Volkan Demirel açıklaması

Ersun Yandal'dan Volkan Demirel açıklaması

Fenerbahçe'de teknik direktörü Ersun Yanal, Volkan Demirel'in affedilmesi ve transferle ilgili konuştu

A+A-

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktörü Ersun Yanal, FBTV'de açıklamalarda bulundu.

Yanal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Volkan Demirel, Fenerbahçe tarihinde önemli figürlerden biridir. Can Bartu, Lefter... Bu isimlerle gurur duyarsınız. Volkan da yaşarken böyle olmuştur. Efsane isimlerin içerisinde sayılacaktır, önemli bir değerdir. Geçmiş geçmişte kalmıştır, affetmek en büyük intikamdır.

Volkan'la çok uzun konuşuyoruz. İlk sahaya çıktığı zaman sahayı özlemişliği var. Aile içinde olacak şeyler. Duygusallığın başka taraflara çekilmesini komik buluyorum. Asla kimse bunu zorla yapamaz. Volkan Fenerbahçe için 18 yılını vermiş. Fenerbahçe ona değer vermiş. Ufacık bir göz kırpmayla bunu silemezsiniz. Tartışmanın bir anlamı yok.

16'sından itibaren 3 günde 1, 9 maç yapacağız. Avrupa maçımız da var. Oyuncuların sağlıklı olmasına, hazır olmasına ihtiyaç var. Her oyuncumuz hazır olmalı. Büyük Fenerbahçe taraftarı ve onların beklentileri... Bunu hazır olmalıyız. Belki fiziksel olarak kısa zamanda yapamayız ama mental anlamda bunu yapmalıyız. Alper pazartesi çalışmalara başlayacak. Herkes şu anda problemsiz devam ediyor.

Herkesin merak ettiği transfer... Devre aralarında transfer yapmak çok zor. Bir oyuncuyu bir takım bırakıyorsa mutlaka başka problem vardır. Emin olun Fenerbahçe'nin kendi hedeflerine uygun çalışmalar yapıldığının bilinmesini istiyorum. Bu ortamda en doğrusu yapılacaktır. Başkanımızın etik konuda tavrı ve ısrarı nedeniyle iş uzuyor gibi görünse de değerli bir çalışma yapılıyor. Kimin transfer edileceğini bizden duymak en saçma olanı. Kamuoyuyla paylaşarak yapılacak bir şey olsa keşke. Çalışmalar çok iyi bir şekilde fazlasıyla yapılıyor."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.