1. HABERLER

  2. Eros "Mikropluk" yaptı

Eros "Mikropluk" yaptı

Sevgililer Günü'nde Leyla Fasl-ı Cümbüş, eğlenceye ev sahipliği yaptı.

A+A-

14 Şubat Sevgililer Günü tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de   çeşitli etkinliklerle kutlandı. Eğlence mekanları sahneye çıkardıkları sanatçıların söyledikleri aşk şarkıları ile her kesi mest ederken İzmir'in eğlence denince akla gelen ismi Mikrop lakaplı Hikmet Durmuş farklı bir programla herkese unutulmaz bir gece yaşattı.

Geçtiğimiz ay Alsancak Pasaport'ta hizmete giren Leyla Fasl-ı Cümbüş'de gece Volkan Kurnaz ile başladtı. Miks Of The Dance grubu ise yine göz kamaştırdı. Gecenin assolisti Derya, sesi ve sahnesiyle konukları büyüledi. Gecenin en dikkat çeken etkinliğine ise Mikrop Hikmet imza attı. Aşk tanrısı Eros kostümü ile sahneye çıkan Mikrop Hikmet tüm konukların üstüne aşk oklarını atarken, sahne şovu ve söylediği şarkılarla da coşturdu. Leyla Fasl-ı Cümbüş ayrıca Sevgililer Günü eğlencesinde ayrıca her misafirine çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Leyla fasl-ı cümbüş sonrasında Turkuaz city'de sahnesine devam eden Mikrop Hikmet çılgın şov ve şarkıları ile gecenin geç saatlerine kadar sevenlerini eğlendirdi. Sanatçı Didem Görmez sonrasında   Eros kostümü ile sahneye çıkan Mikrop Hikmet evlenme teklifi yapan bir çok genci sahneye aldı. Erkeklere diz çöktürerek evlenme teklifi yapmalarını istedi. Gece geç saatlere kadar eğlenen aşıklar Mikrop Hikmet'in şarkıları ile çılgınlar gibi eğlenip aşıklar gibi dans ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.