1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Ekrem İmamoğlu: Buna kargalar bile güler!

Ekrem İmamoğlu: Buna kargalar bile güler!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'de konuştu...

A+A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nı ziyaretinin ardından Kadıköy halkıyla bir araya geldi. İmamoğlu’nun konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

"Bu memleket ne çektiyse partizanlıktan kötü dilden çekti. O dili kullanmayacağız. O dili kullananlar siyasi alanda kendilerine meydan bulamayacaklar. Bizim insanımız güzel dili, sohbeti, kucaklamayı seviyor.Ramazan ayı aydınlanma, arınma ayıdır. Bütün dualarınız kabul olsun.

ERDOĞAN’A TOPAL ÖRDEK GÖNDERMESİ
Ya kurban olayım burada kazın ne işi var? Beni kutlamaya mı geldiler? Kaz bile beni kutlamaya gelmiş. Bütün canlılar öyle ya da böyle bizim. Topalmış değilmiş bizim umrumuzda değil.

ŞAİBE YANITI
Pazartesi gününe atılmış YSK süreci var. Diyorlar ki bu millet İstanbul’da bize oy verdi belediye başkanlarımızı seçti diyorlar. ‘İstanbul’da meclis üyesi oyunu bize verdiler bu yüzden çoğunluğuz’ diyorlar. Aynı sandığa atılan oyda, büyükşehir belediye başkanlığı oylamasında şaibe var diyorlar. Buna kargalar bile güler. Karga var mı burada? Gülme sesini duydum karganın.

“ÇAMLICA CAMİİ’NE DAVET ETMEDİLER”
Beni Çamlıca Camii’ne davet etmediler. Biz bu memlekete 'bizi yönetsi'n diye insanlar seçiyoruz. 'Bizim işlerimizi yoluna koysun' diye belediye başkanları seçiyoruz. Kimse kendi cebinden bu ülkeye yatırım yapmıyor. Her açılış, bizim açılışımızdır. Bu milletin parasını çarçur etmeden hizmet edeceksiniz. Bizi bin defa davet etmeseler de biz onları davet edeceğiz.

YSK’YA SESLENDİ
31 Mart seçimleriyle ilgili Pazartesi günü karar, Türkiye’nin seçimlerinin meşruluğuna, bu kardeşinizin dediği sözle yani ‘kimsenin hakkını yemeyiz, hakkımızı da yedirtmeyiz’ bu anlayışla hak hukuk adalet anlayışıyla sizden karar bekliyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.