1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Ege üniversitesi bahar şenlikleri yapıldı

Ege üniversitesi bahar şenlikleri yapıldı

Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nin klasiği haline gelen su savaşları bu yıl da öğrencilere eğlence dolu saatler yaşattı. Bu yıl daha da organize olan gençler, yoğun katılımla gönüllerince eğlendi.

A+A-

EÜ öğrencileri tarafından yıllardır gelenekselleştirilen su savaşı etkinliği bu yıl renkli görüntülere sahne oldu. Ege Üniversitesi, 34'üncü Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri’nin ilk gününde su savaşları gençlerin en eğlenceli aktivitelerinden biri oldu.Etkinlik için çalışmalar sabah saatlerinde başladı. Bir yandan gençler arkadaşlarını hazırladıkları broşürlerle etkinliğe çağırırken diğer yandan su tankeri, kovalar ve su tabancaları öğrenciler için hazır hale getirildi. Saat 12.00'ye geldiğinde Ege Üniversitesi Olimpik Havuzu önünde eğlenceli dakikalar başladı. Savaşa damacalarını, kovalarını, su tabancalarını alan herkes koştu. Kampüs içerisinde bulunan minyatür şelalenin etrafında ve içinde birbirlerini ıslatan gençler, yoldan geçen arabaları yıkamayı ihmal etmedi.

Öğrencileri kampüs içerisine taşıyan 525 numaralı otobüs ise yoldan her geçişinde kovalarla resmen yıkandı. Bazıları su tabancalarıyla çevresindekileri ıslatırken, kimi öğrenciler bununla yetinmeyip pet şişelerle oyuna katıldı. Etkinlik sonunda hediye edilen su tabancaları, tişört ve yağmurluklar ıslanan öğrencilere teselli armağanı oldu. Yaklaşık beş saat süren program keyifli bir şekilde sona erdi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.