1. HABERLER

  2. Doğuş, Benzemez Kimse Sana'da 'kadın' oldu

Doğuş, Benzemez Kimse Sana'da 'kadın' oldu

Ebru Gündeş kılığına giren Doğuş'un bu halleri jüriden tam not aldı.

A+A-

 

Şarkıcı Doğuş, Benzemez Kimse Sana yarışmasında "Ebru Gündeş" kılığına girdi.Doğuş, Ebru Gündeş kılığında "Kaçak" şarkısını seslendirdi.
 
Görünümüyle herkesi hayrete düşüren Doğuş, jüriden de tam not aldı. Doğuş'un bu canlandırması için bir de yapay göğüs yapıldı.
 
Diğer yarışmacılar tarafından alkışlanan bu başarılı taklid Doğuş'a dün akşamın birinciliğini getirdi.
 
SİLİKON GÖĞÜS TAKILDI
 
Doğuş'un yapacağı taklit merak konusu olurken, prova fotoğrafları da Twitter'da olay yarattı. Paylaştığı son fotoğrafta Ebru Gündeş olmaya çalışan Doğuş'un silikon göğüsleri görenleri kahkahalara boğdu.
 
Program jürisinin hayranlıkla izlediği Doğuş'un performansı jürinin ağzını açık bıraktı.
 
Performansın ortasında Demet Akbağ ve Erol Evgin, Doğuş'un göğüslerinin nasıl yapıldığını merak ettiklerini dile getirdiler.
 
Performansın ardından jüri yorumlarını bekleyen Doğuş'un cesareti alkış topladı. Tüm jürinin cesaretine hayran kaldığı Doğuş, 'Elimden geleni yaptım. Kollarım da biraz kalın olmasaydı daha iyi olacaktı' dedi.
 
BEN BUNCA SENE BEZ TIKADIM
 
Doğuş'un silikon göğüsleri en çok Seyfi Dursunoğlu'nun dikkatini çekti.
 
Durrsunoğlu sahneye çıkarak Doğuş'un silikon göğüslerini inceledi ve "Ayol ben senelerdir bez tıkadım. Bu yoktu bizim zamanımızda" diyerek hayıflandı.
 
TRAVESTİ OLABİLİRDİM
 
Öte yandan CNN Türk'te 'Burada Laf Çok' programına konuk olan şarkıcı Doğuş, hayatı boyunca yaşadığı zorlukları anlatmıştı. Doğuş, 'Travesti olabilirdim' diyerek herkesi şaşırtmıştı.
 
'ZOR OLAN HAYATI SEÇTİM'
 
Son dönemlerde sosyal medyada yapmış olduklarıyla gündeme gelen Doğuş, gençlik yıllarında zor dönemlerden geçtiğini anlattı. Şarkıcılık dışında daha önce simitçilik, ayakkabı boyacılığı yaptığını, inşaatta, gömlekçide, şapkacıda çalıştığını belirten Doğuş, "O dönem benim için geçiş dönemiydi. Zor bir dönemdi. Önümde iki seçenek vardı. Normal hayat mı zor hayat mı? Bu seçim sokaklardan gelen bir adam için zordu. Normal hayat havada bulup tavada yemekti. Zor olan çalışmaktı. Ben zor olan hayatı yani çalışmayı seçtim. O yolda ilerledim ve Allah da yolumu açtı" diye konuştu.
 
'KOLAY HAYATI SEÇSEYDİM TRAVESTİYDİM'
 
16 senedir güzel bir hayat sürdüğünü belirten Doğuş, "Kolay olan hayatı seçseydim şimdi belki travestiydim, belki İspanya para birimiydim, belki ölmüştüm. 16 senedir güzel bir hayatım var. Öncesini yok sayıyorum zaten" dedi.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.