1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Diagne, Galatasaray'da!

Diagne, Galatasaray'da!

Galatasaray, uzun süredir gündemde olan Diagne transferini bitirdi. Bu kapsamda Kasımpaşa'ya ödenecek bonservis bedeli de belli oldu.

A+A-

Galatasaray, Senagalli forvet Mbaye Diagne'nin transferi için Kasımpaşa ile anlaşmaya vardı.

Sporx'in haberine göre, Kasımpaşa'ya Diagne'nin transferi için Kasımpaşa'ya 10 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. 10 milyon euroluk bonservis bedelinin yanı sıra Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de şampiyon olursa Kasımpaşa'ya 3 milyon euro daha "bonus" ödemesi yapacak.

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki anlaşmanın bir diğer detayı da Diagne'nin bir başka takıma satışı konusunda. Galatasaray, Diagne'yi bir başka kulübe satarsa; sarı-kırmızılı kulüp, Kasımpaşa'ya satış üzerinden elde ettiği kardan yüzde 25 pay verecek.

KAP'IN SİTESİ ÇÖKTÜ

Galatasaray sosyal medyadan 'Hazır mıyız' mesajıyla transferin duyurulacağını açıkladı. Bunun üzerine KAP'ın internet sitesine yüklenen taraftarlar sitede aşırı yavaşlığa sebep oldu.

Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Değerli Galatasaraylılar, 19.05'ten bu yana aşırı yüklenme nedeniyle K.A.P. web sitesine giriş yapılamamaktadır. Lütfen bir süre için K.A.P. web sitesine giriş yapmayınız" ifadelerine yer verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.