1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DG Sivasspor: 4 - MKE Ankaragücü: 0

DG Sivasspor: 4 - MKE Ankaragücü: 0

Spor Toto Süper Lig'de çıkışa geçen takımlardan Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü'nü 4-0 yenerek son 5 maçtaki 4. galibiyetini elde etti.

A+A-

İlk yarıda konuk ekibin ataklarına karşılık veren Demir Grup Sivasspor, 43. dakikada golü buldu. Douglas'ın sağdan ceza alanına pasında meşin yuvarlağı önüne alan Muhammet Demir, Alihan Kubalas'ın müdahalesi sonrası yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Robinho, takımını öne geçirdi. Sivasspor golden bir dakika sonra farkı 2'ye çıkardı. Emre Kılınç'ın ceza alanına pasında topla buluşan Muhammet Demir'in penaltı noktası civarından vuruşunda fark ikiye çıktı. 

Sivasspor'un 2. yarıda da baskısı devam etti. 62. dakikada Muhammet'in pasında Emre harika bir aşırtma vuruşla farkı 3'e çıkarırken, maçın yıldızlarından Robinho 76. dakikada Altay'dan dönen topu tamamlayıp skoru 4-0'a getirdi. ,

Karşılaşma da bu gollerle 4-0 sona erdi. Kırmızı beyazlılar, bu galibiyetle 24 puana yükseldi. Ankaragücü ise 20 puanda kaldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.