1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Derbide '17 Aralık' tepkisi

Derbide '17 Aralık' tepkisi

Galatasaraylı taraftarlar maçın başlamasına kısa bir süre kala, son günlerde ortaya atılan yolsuzluk iddialarına karşı da tepkisiz kalmadı. Taraftarlar maçtan önce "heryer rüşvet, heryer yolsuzluk" diye bağırdı

A+A-

SARI-KIRMIZILILARDAN TRABZONSPOR'A DESTEK

Galatasaray taraftarı, 2010-2011 sezonuna itafen Trabzonspor için "İLLAKİ KAZANIR DOĞRULUK SİZİNDİR HAKETTİĞİNİZ ŞAMPİYONLUK" pankartı açtı.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar ayrıca, Trabzonspor için "SIRA SENDE TRABZONSPOR, JUVENTUS'U .... ? yazan pankart da açtı.

TARAFTAR ARTIK ÜŞÜMEYECEK

TT Arena açıldığından beri ne zaman kullanılacağı konuşulan ısıtma sistemi sonunda kullanıma başlandı. Stadın dört bir yanına konulan ufolar, çatıdan sıcak havayı tribünlere veriyor ve soğuk havayı engelliyor.

ARDA'DAN YUVAYA ZİYARET

Kariyerine Atletico Madrid'de devam eden Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan, dün oynanan Trabzonspor maçı için TT Arena'daydı. Haluk Ulusoy ile birlikte gelen ve Ulusoy'un locasına geçen Arda, karşılaşmayı buradan takip etti.

SUAT KAYA'YA PLAKET

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Suat Kaya, her hafta yapılan "Efsaneler Anılıyor" kapsamında plaket aldı. Suat'e ödülünü eski yönetici Ergün Gürsoy verdi.

MANCİNİ'DEN TAKTİK DEĞİŞİKLİĞİ

Son dönemlerde takımını 3-5-2'ye adepte etmeye çalışan İtalyan Teknik Adam Roberto Mancini, dün oynanan Trabzonspor karşılaşmasına 4-3-1-2 taktiği ile çıktı.

Kadir ÇETİNÇALI- İSTANBUL DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.