1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çorum'da düğün yolunda kaza! 4 ölü, 4 yaralı

Çorum'da düğün yolunda kaza! 4 ölü, 4 yaralı

Çorum'un İskilip ilçesinde, otomobille minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.

A+A-

Çorum’da hafif ticari bir araç ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin bir yakının düğüne geldikleri öğrenildi.

Kaza, akşam saat 20:00 sıralarında Çorum- İskilip yolunun 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Sadık Bağcı yönetimindeki 19 FA 755 plakalı minibüs ile Nevzat Yokuş yönetimindeki 06 BA 280 plakalı hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 1’i ağır 4 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ
Kaza sonucu hayatını kaybedenlerin hafif ticari aracın sürücüsü Nevzat Yokuş ile beraberindeki Hacer (43), Nisa (19) ve Esra Cantürk (17) oldukları tespit edildi.

Yaralıların ise aynı araçtaki Ayşe Yokuş (48) ile minibüste bulunan Yeter (71), Sadık (30) ve Yusuf Arslan (42) oldukları belirlendi.

Sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. 4 kişinin cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

corum-iskilip-kaza-resim-0112.jpg

corum-iskilip-kaza-resim-00000.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.