1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir dizi açılış ve ziyaret için Çankırı'ya geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir dizi açılış ve ziyaret için Çankırı'ya geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir dizi açılış ve ziyaret için Çankırı'ya geldi. Valilik ziyaretinin ardından Çankırı Belediyesi'ni ziyaret eden Bayraktar, gazetecilerin çözüm sürecine ilişkin sorularını yanıtladı....

A+A-

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir dizi açılış ve ziyaret için Çankırı'ya geldi. Valilik ziyaretinin ardından Çankırı Belediyesi'ni ziyaret eden Bayraktar, gazetecilerin çözüm sürecine ilişkin sorularını yanıtladı.
 
Çözüm sürecinin Türkiye'nin bütünleşme süreci olduğunu belirten Bayraktar, "Köylerimiz dolsun, insanlarımız üretim yapsın, kardeşlik artsın, barış artsın, kırgınlıklar ortadan kalksın diye, bir bütünlük içinde, bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Köylerimize yatırım yapmak için, köylerimize dönüşleri sağlamak için de gerekli teşviklerimizi, yatırımlarımızı yapıyoruz. Biz de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak mesken kanadı bize ait. Biz de o doğrultu da çalışmalarımızı yapıyoruz. Ne gerekiyorsa önümüzdeki süreçte bunları beraber yapacağız inşallah'' diye konuştu. 
 
    ÇANKIRI'YA 5 BİN TOPLU KONUT
 
    Bakan Bayraktar, belediye ziyaretinin ardından, Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada, toplu konut çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Bayraktar, ''Şimdi seri konut faaliyetine giriyoruz. 5 bin konut yapacağız burada, zaten 45 bin konut var 9 da 1´i kadar daha bir konut yapacağız. Hemen hemen Çankırı´yı yenileyeceğiz, kiralar da düşecek Allah´ın izniyle.'' şeklinde konuştu.
 
Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Çankırı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Katı Atık Düzenleme Tesisi'nin açılışına katılan Bayraktar, son 10 yılda katı atık tesislerinin arttığını belirterek, ''Biz iktidara geldiğimiz zaman 2002 yılının sonunda 2003 yılının başına Türkiye´nin tamamında böyle 15 tane Katı Atık Düzenleme tesisi vardı. 15 tane sadece. Şimdi bunları sayısı 70´e çıktı. Bu gün artık 45-50 milyona Katı Atık Düzenleme Tesisi ile hizmet veriliyor. Ama bu yeterli değil. Artık bizim mutlaka bertaraf tesislerini, katı atık bertaraf tesislerini de yapmamız lazım.'' ifadelerini kullandı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.