1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çaykur Rizespor: 3 - Fenerbahçe: 0

Çaykur Rizespor: 3 - Fenerbahçe: 0

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bir türlü rahat nefes alamıyor. Sarı lacivertliler, 7. haftada Çaykur Rizespor deplasmanında 3-0 kaybetti ve 4'üncü yenilgisini aldı. 

A+A-

Karşılaşmaya Fenerbahçe, Beşiktaş karşılaşmasındaki 11'le çıkarken, henüz galibiyeti olmayan Rizespor da yeni direktörü Okan Buruk yönetiminde ilk galibiyetin almak için sahadaydı. Maça Boldrin'in serbest vuruşuyla başlayan ev sahibi, sonra kontrolü rakibine bıraktı. 

29. dakikada Ayew ile direği geçemeyen Fenerbahçe, bu pozisyondan sonra 15 dakikada adeta dağıldı. 30. dakikada ev sahibi ekip aradığı golü buldu. Sol taraftan Mehmet Uslu'nun ceza sahası içerisine yaptığı harika ortaya arka direkte iyi yükselen Vedat Muric'in kafa vuruşunda top ağlara gitti. Fenerbahçe bu golün şokunu atlatamadan fark ikiye çıktı. 35. dakikada Samudio'nun uzun pasında defansın arkasına sarkan Umar'ın ceza sahası ön çizgisinde bekletmeden vuruşunda top kaleci Harun Tekin'in üzerinden filelere gitti. 

İlk yarı sona ermeden farkı bire indirmek için baskısını artırmaya çalışan Fenerbahçe bir duran topta kalesinde 3'üncü golü gördü. 41. dakikada kullanılan köşe vuruşunda sağ taraftan Boldrin'in ortasına ceza sahasında iyi yükselen Samudio'nun kafa vuruşunda top ağlara gitti ve ilk devre şok bir skorla sona erdi. 

İkinci yarıda Fenerbahçe'nin geri dönme çabaları sonuç vermedi ve mücadele 3-0 sona erdi. Böylece 7. haftada 4. kez kaybeden Fenerbahçe, 7 puanda kaldı. İlk kez kazanan Çaykur Rizespor ise 6 puana yükseldi.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.