1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çaykur Rizespor: 0 - Kasımpaşa: 3

Çaykur Rizespor: 0 - Kasımpaşa: 3

Süper Lig'de alt sıralarda yer alan Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa karşılaştı. Zorlu maçta kazanan ekip konuk Kasımpaşa oldu. Böylece Kasımpaşa 5 haftalık kazanamama serisini sonlandırdı ve ligde 48 gün sonra yeniden güldü.

A+A-

Lig'de zor günler geçiren Kasımpaşa, beş maçlık galibiyet hasretine Rize deplasmanında son verdi. Böylece Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu, takımının başında ilk galibiyetini elde etti.

17. Dakikada Fode Koita'nın golüyle 1-0 öne geçen Kasımpaşa, 27'nci dakikada bir kez daha Fransız golcüyle güldü ve durumu 2-0'a getirdi.

İKİNCİ YARI
İlk yarısı 2-0'lık Kasımpaşa üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısına Çaykur Rizespor etkili başladı ancak golü bir türlü bulamadı. 49'uncu dakikada Boldrin ile penaltı kaçıran Çaykur Rizespor'un iki topu da direkten döndü. Karadeniz ekibinin ayrıca ilk yarıda attığı gol de VAR kararıyla iptal edilmişti.

Karadeniz ekibinde Ismael Diomande, 79'uncu dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçta skoru tayin eden isim Aytaç Kara oldu. Kasımpaşa'yı 90+1'de 3-0'a taşıyan Aytaç Kara skoru belirledi. Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti ve ligde 5 maç sonra galip geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.