1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çankırılılar, Kartal'da Mansur Yavaş'la birlikte 'Her Şey Çok Güzel Olacak' dediler

Çankırılılar, Kartal'da Mansur Yavaş'la birlikte 'Her Şey Çok Güzel Olacak' dediler

Pazar günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen Çankırılı ve Kırıkkaleliler Kartal'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ağırladı.

A+A-

İstanbul'da yaşayan Çankırılı ve Kırıkkaleliler, Kartal'da düzenledikleri ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katıldığı organizasyonda Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'na desteklerini 'Her Şey Çok Güzel Olacak' sloganı eşliğinde dile getirdiler.

Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı organizasyona ev sahipliği yapan isimler arasında olan ÇANDEF Onursal Başkanı Ömer Lütfi Özenç yaptığı konuşmada; "Anadolu'nun bağrından gelmiş, yaşamını İstanbul'da kurmuş ve hatta hatta burada doğmuş-büyümüş Anadolu insanları, hoş geldiniz sefa geldiniz" dedikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin başkenti, Ankara'mızın seçilmiş vatan sevdalısı büyükşehir belediye başkanımız sayın Mansur Yavaş beyefendinin bizlerle biraraya gelmesi, Ankara'dan başlayan değişim rüzgarının Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul'da da gerçekleşeceğine olan inancımız daha da pekişmiştir.

omer-ozenc-kartal-resim-06.jpgBizler vatanını seven, özgür, katılımcı, demokratik yönetim inancı ile İstanbul'da hep birlikte barış ve huzur içinde yaşayacağımıza inanıyor, bu inancımızı sandıklardan çıkan sonuçla da göstereceğimizin bilinmesini istiyoruz. Geride bıraktığımız 31 Mart'ta verdiğimiz oylarla mevcut yönetimi değiştirebileceğimizi görmez bizleri ziyadesi ile mutlu etmiş ve özgüvenimizi artırmıştır. Ancak verdiğimiz oyları beğenmeyip, seçimi iptal ederek sandığı yeniden önümüze getirenler 23 Haziran seçim sonuçlarını gördüklerinde, seçmen iradesinin sandığa yansımasını göreceklerdir.

Bizler, İstanbul'da yaşayan Çankırılılar olarak büyükşehir belediye yönetiminden; Yandaşlarına kayırmacı anlayış değil, toplumun her kesimine eşit ve adil bir hizmet anlayışı bekliyoruz. Bizler siyasi parti grupları gibi çalışan belediye değil, 16 milyon İstanbullu'ya hizmet veren 'hizmetkar' bir belediyecilik anlayışı istiyoruz. Ötelenmek değil mutlu ve huzur içerisinde yaşayan bir İstanbul istiyoruz. Bizlerin bu şehirde mutlu ve refah içerisinde yaşamasına katkı sağlamak için İstanbul'a gelen, Anadolu'nun yiğit evladı Mansur Yavaş hemşehrime teşekkür ediyorum. 

Bu organizasyona destek veren Çankırı'nın ve Kırıkkale'nin vatansever, milliyetçi, cumhuriyetçi ve de Atatürkçü insanlarına şükranlarımı sunuyorum."

İSMAİL YÜKSEL: ÇANKIRILI İÇİN BÜYÜK BİR SINAV
İstanbul'da yaşayan Çankırılılar olarak Millet İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen büyük bir topluluğu böylesi bir organizasyonda biraraya getiren ekibin içerisinde yer alan İsmail Yüksel de yaptığı açıklamada; "İstanbul'da var olan Çankırı STK'larının kendilerini oluşturan hemşehri grubunu sadece tek bir partiye angaje olarak gösterme gayreti içerisine girmeleri hoş değildi! Bizler de İstanbul'da yaşayan ve sayıları hiç de azımsanmayacak düzeyde olan Atatürkçü, çağdaş, ülkesini seven, yeri geldiğinde sorumluluk alarak elini taşın altına koyan ve en önemlisi 'birey' olabilme gayreti içerisinde olan hemşehrilerimizle birlikte biraraya gelerek Millet İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na desteğimizi 'Her Şey Çok Güzel Olacak' sloganı ile haykırmak için toplandık. Bu organizasyona katılan, destek veren tüm hemşehrilerime yürek dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

alisan-danaci-mansur-yavas-resim-06.jpg

Çankırılılar program sonrasında deri sektörünün önde gelen isimlerinden Alişa Danacı'nın hazırladığı 'deri seccade'yi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a hediye ettiler.

Ayrıntılar geliyor...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.