1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Çankırılı Ülkücüler İstanbul'da Buluşuyor.

Çankırılı Ülkücüler İstanbul'da Buluşuyor.

İstanbul'da yaşayan Çankırılı Ülkücüler, gelenekselleşen toplantılarını bu kez 21 Eylül Pazar günü yapıyorlar.

A+A-

Çankırılı Ülkücüler Platformundan; Eski Ülkü Ocakları başkanlarından Çankırılıların yakından tanıdığı Ömer Bezci ve MHP Esenyurt ilçe eski başkanı Onur Gül İstanbul'da yaşayan Çankırılı Ülkücüleri Eyüp'te bir araya getiriyor.

21 Eylül pazar günü yapılacak bölge milletvekilleri, İl başkanı Mehmet Bülent Karataş, Çankırı Ülkü Ocakları Başkanı Bahadır Akbaba ve Çankırı’da 30 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olup seçim kazanan belediye başkanlarının da katılacağı program Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak sabah namazıyla başlayacak. Namaz sonrası Eyüp Cafe Park Karadeniz de kahvaltı ve toplantıya geçilecektir.

Programla ilgili açıklamalarda bulunan Ömer Bezci "hemşerilerimizi birbirleriyle kaynaştırıp siyasette aktif rol almalarını teşvik amacıyla düzenlenen toplantıların bir yenisini yapmanın kıvancını yaşıyoruz. Buradan bir kez daha bütün hemşerilerimizi programımıza davet ediyorum." dedi.

Programın bitiminden sonra tüm katılımcılar Bölge Milletvekilleri ve İstanbul İl Başkanımızla birlikte Feshane de düzenlenen 2. Çankırı Tanıtım Günlerine katılım sağlanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.